Skip to main content

Reviews


Reacties van blije klanten van Foto Sanne.

Een fantastische fotoshoot gehad met mijn broers,zus en schoonzus en ook de honden werden door Sanne niet vergeten. Sanne is een fijne enthousiaste vrouw, welke het voor elkaar krijgt om 'geposeerde' foto's er heel spontaan en vrolijk uit te laten zien. Een topprestatie waar wij allen heel blij mee zijn. Tevens een snelle levering van de foto's.

Els
Familiefotoshoot Texel

Sanne is een vriendelijke en goede fotografe. Ze heeft op onze mooie dag prachtige foto’s van ons gezin gemaakt. Wat vooral opviel en ons erg beviel, is de ontspannen sfeer waar Sanne voor zorgt. Ze heeft oog voor details en is zeer kundig!

E
Familiefotoshoot Texel

Op Texel een ontzettende leuke fotoshoot met de familie gehad. Sanne is zeer professioneel, let op de kleinste details, erg vriendelijk en geweldige foto's!

Dennis & Ester
Familiefotoshoot Texel

Fijne spontane fotograaf. Een hele ongedwongen sfeer en Sanne is heel erg geduldig met kleine kinderen. De foto's na 1 dag al binnen en ze waren geweldig mooi! Sanne let ook goed op details (kleding die niet goed zitten e.d.)

Dinie
Familiefotoshoot Texel

De begeleiding van Sanne was heel spontaan en ze voelt iedereen goed aan. Ze verzint goede oplossingen voor minder valide mensen. De foto’s zijn helemaal prachtig. Kortom fantastisch en ik kan haar iedereen aanraden om onvergetelijke momenten vast te leggen.

Familie M
Familiefotoshoot Texel

Erg leuke fotoshoot gehad met de hele familie. Sanne is heel kundig, kent meteen de namen van de kinderen uit haar hoofd en weet de kinderen op een super manier te enthousiasmeren. Wij zijn heel blij met onze mooie foto’s!

Mirjam
Familiefotoshoot Texel

In september een zwangerschapsshoot gedaan bij de vuurtoren. Er hing een fijne en ontspannen sfeer waardoor we leuke spontane foto’s hebben ontvangen!

Maartje
Zwangerschapsshoot Texel

Mijn zwangerschap foto's zijn prachtig geworden met dank aan Sanne. Heel erg blij mee voor altijd vast gelegd en de trouwfoto's zijn ook super mooi geworden en nog steeds dankbaar dat Foto Sanne deze heeft vast gelegd zeker een aanrader!

Iris
Zwangerschapsshoot Texel

Mooie shoot gedaan met mijn hoogzwangere buik, en later met de kindjes bij de vuurtoren. Vakvrouw, super resultaat!!

Suzanne
Zwangerschapsshoot Texel

Wij een heel leuke fotoshoot gehad met Sanne, om onze zwangerschap en dikke buik vast te leggen. Sanne was prettig in het contact en bij het maken van de afspraak en relaxed en gezellig tijdens de shoot. Het resultaat zijn prachtige gevarieerdere foto’s, waar we heel blij mee zijn.  Een deel van de foto’s kregen we al snel via whats app en de rest daarna met een download via de mail. Super service!

Christa
Zwangerschapsshoot Texel

Trouwen op Texel? Zeker doen! En wie vraag je dan voor de foto’s? Sanne natuurlijk? Superleuke dag gehad met als resultaat fantastische foto’s.Wat een lieverd? Sanne bedankt!

Angela
Trouwen op Texel

Trouwen op Texel was voor ons een droom wat werkelijkheid is geworden. Deze fantastische dag is door Sanne vast gelegd en wat is zij een super fotograaf die haar vak verstaat. Tijdens het kennismakingsgesprek kwam Sanne al met super leuke ideeën en tips. Op de dag zelf heeft zij ons perfect begeleid waardoor onze foto's echt super zijn geworden. Tijdens de ceremonie is zij ons niet opgevallen, nu terug kijkend op de foto's heeft zij elk moment ervan prachtig weten vast te leggen. Ook onze gasten gaf zij een fijn gevoel en stelde iedereen op zijn of haar gemak. Wij wensen iedereen die trouwt zo'n fotograaf toe. Wij zijn Sanne erg dankbaar voor de prachtige foto's. Dank je wel Sanne.

Elvira
Trouwen op Texel

Sanne heeft op onze trouwdag de foto’s gemaakt. Alles heel relaxed, ze neemt de tijd en heeft leuke ideeën voor spontane trouwfoto’s. De foto’s zijn prachtig geworden! Een super mooi aandenken aan ons trouwen op Texel.

Margrit
Trouwen op Texel

Trouwen op Texel, dan weet zij de mooiste locaties voor je te vinden. En de mooiste trouwfoto's te maken waar je lang naar terug kan kijken. En zelfs terugkomen als er een mooie zonsondergang is om je huwelijksdag af te sluiten. Niks is te gek.
Dankjewel voor deze mooie herinneringen Sanne!!

Fanny
Trouwen op Texel

Top fotograaf! Sanne heeft prachtige foto's gemaakt toen we gingen trouwen op Texel! Ondanks het slechte weer heeft ze het erg leuk en mooi gedaan! Wij kwamen aan bij het strand en daar stond ze al klaar met de Texelse schapen poncho's! Ook nog eens een top service!

Tessa
Trouwen op Texel

Sanne heeft hele mooie trouwfoto’s gemaakt van onze bruiloft op Texel! Heel blij mee!

Tessa & Pim
Trouwen op Texel

Vanaf onze eerste ontmoeting was er een klik. Sanne heeft goede ideeën en geeft ook ruimte voor jouw eigen ideeën. Onze trouwdag op Texel heeft ze heel mooi vastgelegd en mede dankzij de foto’s een fijne herinnering. Zoek je een trouwfotograaf op Texel die kennis van zaken heeft, de mooiste plekjes kent en het beste van jezelf weet vast te leggen in een foto, dan ben je bij Foto Sanne op het juiste adres!

Jantine & Ralph
Trouwen op Texel

Sanne heeft op onze trouwdag op Texel de foto’s verzorgd.
Echt super!! En een enorme aanrader!
Lief, rustig en professioneel!! En super snel
de trouwfoto’s gekregen! Het was een super dag en
mooie herinneringen vastgelegd door een topper!

Jan & Michelle
Trouwen op Texel

We zijn super blij met de prachtige foto's die Sanne gemaakt heeft van ons dochtertje van (toen) 4 weken oud. De newbornshoot vond bij ons thuis plaats wat erg fijn was, zeker met nog een broer van anderhalf die niet altijd even geduldig is. Sanne heeft op de foto's precies vast kunnen leggen hoe wij zijn. Als je een goede professionele een aardige fotografe zoekt zou ik Foto Sanne dan ook zeker aanbevelen.

Talitha
Newborn Shoot Texel

Ontzettend leuke newborn fotoshoot gehad. Ons zoontje van 16 maanden mocht ook mee, Sanne is ontzettend geduldig, en neemt de tijd om iedereen zich op z'n gemaakt te laten voelen. Zeker een aanrader!

Mascha
Newborn Shoot Texel

We hebben een newborn shoot gedaan met onze dochter van 10 dagen oud. Een echte aanrader!! Wij zijn super blij en verliefd op alle foto's.

Katja & Daan
Newborn Shoot Texel

Wij hebben een super leuke newborn shoot bij Sanne gedaan. Het was super ontspannen allemaal en dat is in de foto's ook zeker weten terug te zien. Wij zijn heel blij met het resultaat!!

Marloes & Abe
Newborn Shoot Texel

Top fotograaf! Prachtige foto's en erg sterk in organiseren en communicatie. Hele leuke shoot gehad!

Lianne
Texel Loveshoot

Het was ongelooflijk leuk om om dit te doen. Het was heel gezellig met Sanne en ze maakt hele mooie foto's en zeker hele goede kwaliteit! Ze dacht ook goed met ons mee zodat de foto's leuker zouden worden en dat is ook zeker gebeurd. Vooraf goed mail contact gehad en nog wat tips gekregen. Heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

H S
Loveshoot Texel

Een fijne ervaring om Sanne als fotograaf te hebben. Prachtige foto's (en véél) op een ontspannen en relaxte manier gemaakt

Marjolein
Loveshoot op Texel

Wat hebben wij een gave fotoshoot overgehouden aan onze herfstvakantie op Texel. Foto Sanne heeft ons op een fantastische, leuke en enthousiaste manier op de gevoelige plaat gezet. Ze weet wat ze doet en hoe ze je op het gemak kan stellen, waardoor de foto's heerlijk spontaan zijn.

Daniel
Loveshoot op Texel

Al 2x een foto shoot met Sanne gedaan. Omdat ze flexibel is qua tijd en meedenkt over de locatie, maar ook duidelijk aangeeft wat ze wilt, want Sanne weet wat er werkt op de foto. We kregen beide keren snel de foto’s. Heel fijne en leuke fotograaf!

Suzan
Loveshoot Texel

Voor mijn jubileum met mijn vriend had ik als verrassing een fotoshoot bij Sanne geboekt.
Op locatie, kwam Sanne al vol positieve energie naar ons toe. Mijn vriend was blij verrast en dat bleef ook de hele foto sessie zo. Ze had een prachtige plek uitgekozen, wist leuke poses en actie foto’s. Aan het einde van de middag kregen kregen wij alle foto’s doorgestuurd en wat zijn wij blij met het resultaat!!

Jaqueline
Loveshoot op Texel

Sanne is echt super!
Wij hebben onlangs een foto shoot gehad van onze verloving en familie shoot.
En echt alle foto’s van het huwelijksaanzoek op Texel waren super leuk geworden!
Je ziet op elke foto de echte emotie, de foto’s vertellen het verhaal zeg maar. Dat was ook de reactie van iedereen die wij de foto’s lieten zien. Sanne is vrolijk en eerlijk. Ze zegt het ook wanneer je haar bijvoorbeeld even niet goed zit, en dat is heel fijn!
We gaan Sanne ook zeker vragen voor onze bruiloft!
Groetjes Arjan en Daisy

Daisy
Huwelijksaanzoek Texel

Wij hebben 2x met ons zoontje Jaxon een shoot gedaan bij Sanne. Dat hij 3maanden oud was en de Cakesmash. Heel relaxed en meedenkend niks is te gek. Voelde heel vertrouwd! En super blij met de foto’s!

Danique
Cakesmash Texel

Hele leuke cakesmash fotoshoot gehad super blij

Romy
Cakesmash Texel

Cakesmash gehad bij Sanne fotograaf op Texel. Het was alvast leuk aangekleed in de studio toen ik met mijn dochter kwam. Mooie foto's gemaakt en fijne communicatie voorafgaand en tijdens de shoot. Top werk afgeleverd, ondanks onze dochter er vrij snel klaar mee was! Bedankt

Iris
Cakesmash Texel

Wij hebben 2x met ons zoontje Jaxon een shoot gedaan bij Sanne. Dat hij 3maanden oud was en de Cakesmash. Heel relaxed en meedenkend niks is te gek. Voelde heel vertrouwd! En super blij met de foto’s!

Danique
Cakesmash Texel

Sanne heeft na benadering op korte termijn hele mooie foto's gemaakt van ons verblijf op Texel. Sanne ging goed om met onze pup. De shoot was leuk om te doen, geen ongemakken. Hierdoor zijn de foto's niet 'gemaakt' maar spontaan. Een aantal foto's hangen hier mooi aan de muur!

Kim
Hond op Texel

Foto’s zijn super mooi geworden! Maar misschien wel nog belangrijker; Sanne is heel prettig in de omgang, schakelt goed en stuurt bij waar nodig. Ondanks dat we haar niet kende voor de bruiloft, voelde haar aanwezigheid heel natuurlijk! 

Nieke & Roy
Trouwen op Texel

Vrolijke vakvrouw, prettig in omgang, prachtige fotos! Een aanrader voor iedereen.

Rients

Sanne is een top trouwfotografe, zij heeft schitterende trouwfoto’s gemaakt op ons huwelijk op Texel. Met haar passie en oprechte betrokkenheid heeft zij bijgedragen aan een onvergetelijke dag . Ook heeft zij een mooie selectie gemaakt en vormgegeven in een heel mooi trouwalbum. Al met al een heel mooi en vakkundig persoon die wij in ons hart hebben gesloten!

Rene & Heleen
Trouwen op Texel

Foto Sanne heeft schitterende foto's gemaakt van onze huisjes op Texel. Deze foto's hebben ervoor gezorgd dat onze huizen constant volgenoekt zijn. Foto Sanne is een aanrader!

Juffrouw B
Bungalow

We zijn nog steeds zo ontzettend blij met de trouwfoto’s die Sanne gemaakt heeft op onze bruiloft op Texel. Binnen no-time wist ze op een ontspannen manier iedereen te enthousiasmeren en een grote hoeveelheid prachtige spontane plaatjes te schieten. Sanne overtrof onze verwachtingen!

Sonia & Richard
Trouwen op Texel

Superleuke fotoshoot gedaan met onze hond op het strand. Sanne is een spontane en gedreven vakvrouw die voor ons een fantastische fotoshoot heeft gemaakt. Echt een aanrader!

Mirian
Hondenfotoshoot Texel

Een super mooie ervaring gehad! Wij hebben met het gezin en de hond een fotoshoot geboekt, met als doel een blijvende herinnering van ons met hond op Texel. Dat is meer dan goed gelukt, wat een prachtige foto’s.Sanne Informeert je goed over het hoe, wat en waar en begeleid je erg fijn bij het maken van de foto’s. Dus wil jij met je gezin of hond mooie foto’s maken op Texel? Dan ben je bij Sanne in goede en professionele handen.

Desiree
Hondenshoot

Sanne weet een ontspannen sfeer te creëren. Zondagochtend om 8 uur zo'n gezellige en ontspannen fotoshoot gehad. Supertof. En met prachtige foto's als resultaat. Zelfs onze (niet altijd rustige) honden staan prachtig op de foto.

Eric
Fotoshoot met hond

Wij hebben Sanne gevraagd voor een fotoshoot van ons gezin met onze viervoeter Bob. Sanne is echt geweldig, super professioneel, energiek, maakt echt prachtige foto’s en zorgt dat je in totale ontspanning op de foto staat. Super dank Sanne ❤️

Pierre
Fotoshoot met hond op texel

Wat hebben wij een geweldig leuke familieshoot gehad met Sanne. Gezellig, ongedwongen, professioneel, met aandacht voor details en geduld voor de honden. We hebben prachtige en spontane, leuke foto’s die we zullen koesteren in de toekomst. Sanne, je hebt echt plezier in je vak. Je bent een topper! Dank je wel?!

Nienke
Geduld fotoshoor honden

Sanne heeft prachtige foto’s gemaakt van ons met onze hond tijdens onze vakantie! Zij laat je comfortabel voelen voor de camera wat zorgt voor spontane foto’s. De manier waarop zij met onze hond omging was erg prettig en leuk wat zich resulteerde in mooie hondenportretten. Dankzij Sanne hebben we een leuke blijvende herinnering aan Texel.

John
Hondenportretten

Wat een leuke ontspannen fotoshoot. Sanne is heel relaxed, ook de foto's met de hond zijn echt zo leuk. Tips over kleding gekregen en de volgende avond de foto's al gekregen. Aanrader!

Anja
Fotos met hond Texel

Sanne heeft een geweldige gepersonaliseerde cakesmash shoot van ons zoontje Duuk geschoten! Geheel volgens onze wensen en verwachtingen. Wat een enthousiasme, ideeën en geduld heeft Sanne.

Pim & Tessa
Cakesmash Texel

Sanne is een topper! Ze maakt prachtige trouwfoto’s. Wij zijn haar nog eeuwig dankbaar voor de trouw reportage die ze van ons gemaakt heeft op Texel, zulke mooie plaatjes. Ook heeft ze supermooie gezinsfoto’s - heel dierbaar. Sanne zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, ze is heel relaxed & gezellig en ze maakt foto’s zonder dat je je op de foto gezet voelt. Aanrader dus!

Cyntha & Rutger
Trouwen op Texel

Ik wilde mijn vriendin ten huwelijk vragen en dat graag vastleggen. Heb hiervoor Sanne gevraagd om de huwelijksaanzoek te fotograferen op Texel waar we op vakantie waren, en dat was geen problemen. Ze dacht ook mee met ideeën voor het aanzoek. Komtom een geslaagde dag en een hele fijne fotograaf, zeker iemand om aan te bevelen.

Bart
Huwelijksaanzoek Texel

Hele fijne shoot gehad van mijn eenjarige zoon! Hij vermaakte zich prima met de ballonnen, het bootje en de auto. Vooral de cakesmash viel goed in de smaak! Het resulteerde in prachtige foto’s, waarbij m’n zoontje heerlijk zichzelf was.

Iris & Sam
Cakesmash Texel