Skip to main content

Vriendengroep

Vrijgezellenfeest of vriendinnenweekend op Texel

Vele vrijgezellenfeesten worden op Texel gevierd. Naast de activiteiten als een rondje op de solex of de elektirsche scooter mag ik vaak als fotograaf een prachtige reportage maken. Soms van alleen de mannen of de vrouwen maar regelmatig heb ik een vriendengroep als fotoshoot op Texel. Een leuke herinnering aan jullie verblijf op Texel. Jullie krijgen van mij, Sanne, alle foto's digitaal.

Vriendinnengroep fotoshoot op Texel

Eindelijk met de vrienden of de vriendinnen een weekendje of midweek Texel. Lekker bijkletsen, lange strandwandelingen maken en vooral heel veel plezier maken. Boek een fotoshoot en leg jullie vriendschap vast, maak herinneringen en geniet daarna nog heel lang na van alle foto's. Tijdens de fotoshoot wordt meestal erg veel gelachen en dat zie je terug op de foto's. We maken spontane groepsfoto's waar het plezier van af spat, hebben jullie zelf ideeen alleen maar leuk. Jullie ontvangen na de fotoshoot alle foto's in kleur digitaal, op orgineel formaat en bewerkt. De hele vrienden of vriendinnegroep kan ze downloaden en jullie kunnen zelf de leukste eruit halen.

Vrijgezellenfeest op Texel

Samen met de bruid of de bruidegom lekker nog even naar het eiland voor een vrijgezellenfeest op Texel. Nog even samen herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen maken! Hoeveel fotos zijn er van de hele vrijgezellenfeest groep samen? We spreken af op locatie en maken daar in een 45 -60 minuten foto's in allerlei samenstellingen, aparte groepjes, allemaal samen met de aanstaande bruid of bruidegom, het kan allemaal, net wat jullie allemaal willen. Na de fotoshoot op Texel ontvangen jullie alle fotos in kleur digitaal op orgineel formaat via de we transfer. Iedereen van jullie groep kan de fotos van Foto Sanne downloaden.