Skip to main content

Familiefotoshoot Texel

Werkwijze familie fotoshoot Texel

Een verblijf op Texel is een prachtig moment voor een familiefotoshoot. Samen gaan we op pad in de natuur en daar maak ik foto's in allerlei opstellingen. Liefst spreek ik 's ochtends af voor de fotoshoot op Texel, dan hebben we het mooiste licht en nog uitwijkmogelijkheden indien het geen mooi weer is. In totaal duurt de fotoshoot ongeveer drie kwartier tot een uur. U ontvangt van mij, Foto Sanne, alle foto's digitaal.

Tips voor familiefotoshoot op Texel

Blije kinderen op de foto, daar worden ook wij blij van. De fotoshoot op Texel plan ik dan ook het liefst om de slaaptijden van de kinderen heen. Liefst in de ochtend dan is iedereen nog fris en kan de dag beginnen, bovendien hebben jullie dan de rest van de dag vrij om lekker op pad te gaan op ons prachtige eiland. In de zomer kunnen we al vroeg op pad, in de winter moeten we wel echt wachten tot het licht is buiten.

Zwart/wit foto's familiefotoshoot Texel

Jullie krijgen van mij alle foto's digitaal in kleur, op orgineel formaat en bewerkt. Naast de kleuren foto's kun je ook kiezen om jullie fotopakket uit te breiden met zwartwit foto's. je ontvangt dan dezelfde foto's ook in zwart-wit. Waarom zouden jullie willen dat ik dat als fotograaf doe? Omdat de bewerking van de foto's anders is als je ze naar zwart/wit omzet, het licht en donker, de schaduwen het contrast is veel groter, vandaar dat het handwerk en maatwerk is. Zelf vind ik zwartwit foto's prachtig, vooral voor in huis aan de muur, tijdloos en het blijft mooi.

Portretten bij de familiefotoshoot

Tijdens de familiefotoshoot focus ik me vooral op de hele familie, de gezinnen, de stellen en de kinderen. Portretten schiet ik als fotograaf niet standaard mee, wil je van iedereen een mooi portret dan kan dat en boek je dat als extra bij je pakket. Het kan zijn een mooi portret van de kinderen maar ook een zakelijk protret voor linkdin of een profiel foto voor social media of whats app. Geef tijdens het boeken en de fotoshoot aan dat jullie ook graag de portretten erbij willen.

Basispakket

 • Fotoshoot op locatie
 • Kleurenfoto's
 • 1 tot 6 personen
 • Alle foto's digitaal te downloaden


125,00

Uit te breiden met:
zwart-wit foto's 50,00
portretten 50,00

Compleetpakket

 • Fotoshoot op locatie
 • Kleurenfoto's
 • 6 tot 14 personen
 • Alle foto's digitaal te downloaden

- Meest geboekte pakket

175,00

Uit te breiden met:
zwart-wit foto's 50,00
portretten 50,00

Uitgebreid

 • Fotoshoot op locatie
 • Kleurenfoto's
 • Tot maximaal 20 personen
 • Alle foto's digitaal te downloaden
 • Boven de 20 personen, prijs in overleg

225,00

Uit te breiden met:
zwart-wit foto's 50,00
portretten 50,00

Ervaringen familiefotoshoot Texel

 • Op Texel een ontzettende leuke fotoshoot met de familie gehad. Sanne is zeer professioneel, let op de kleinste details, erg vriendelijk en geweldige foto's!

  Dennis & Ester
  Familiefotoshoot Texel

 • Sanne is een vriendelijke en goede fotografe. Ze heeft op onze mooie dag prachtige foto’s van ons gezin gemaakt. Wat vooral opviel en ons erg beviel, is de ontspannen sfeer waar Sanne voor zorgt. Ze heeft oog voor details en is zeer kundig!

  E
  Familiefotoshoot Texel

 • Een fantastische fotoshoot gehad met mijn broers,zus en schoonzus en ook de honden werden door Sanne niet vergeten. Sanne is een fijne enthousiaste vrouw, welke het voor elkaar krijgt om 'geposeerde' foto's er heel spontaan en vrolijk uit te laten zien. Een topprestatie waar wij allen heel blij mee zijn. Tevens een snelle levering van de foto's.

  Els
  Familiefotoshoot Texel

 • Fijne spontane fotograaf. Een hele ongedwongen sfeer en Sanne is heel erg geduldig met kleine kinderen. De foto's na 1 dag al binnen en ze waren geweldig mooi! Sanne let ook goed op details (kleding die niet goed zitten e.d.)

  Dinie
  Familiefotoshoot Texel

 • Erg leuke fotoshoot gehad met de hele familie. Sanne is heel kundig, kent meteen de namen van de kinderen uit haar hoofd en weet de kinderen op een super manier te enthousiasmeren. Wij zijn heel blij met onze mooie foto’s!

  Mirjam
  Familiefotoshoot Texel

 • De begeleiding van Sanne was heel spontaan en ze voelt iedereen goed aan. Ze verzint goede oplossingen voor minder valide mensen. De foto’s zijn helemaal prachtig. Kortom fantastisch en ik kan haar iedereen aanraden om onvergetelijke momenten vast te leggen.

  Familie M
  Familiefotoshoot Texel

Laatste blog berichten: Familiefotoshoot

Unieke Familiefotoshoot in de Duinen van Texel

Op zoek naar een heerlijke uitstap met het hele gezin? Texel biedt de perfecte omgeving om samen te genieten van een lang weekend weg. Onlangs had ik de eer om een bijzondere familie te fotograferen: een liefdevol gezin bestaande uit ouders en hun twee prachtige dochters en zoons.

Familiefotoshoot Texel met een Spontane Fotograaf

Een familiefotoshoot op Texel gaat niet alleen over het maken van foto's; het draait om het creëren van blijvende herinneringen met de mensen die je liefheb. Een spontane fotograaf begrijpt het belang van echtheid en ongedwongenheid, waardoor de foto's laten zien hoe jullie zijn.

Betoverende Gezinsfotoshoot Texel met Hollandse wolken

Texel is altijd prachtig! Maar met hollandse luchten, wolken in de blauwe lucht op jullie fotoshoot dag nog net iets mooier. Als fotograaf vind ik de wolken in de lucht juist betoverend, omdat ze een gevoel van beweging en levendigheid aan de foto's toevoegen. De natuur op Texel biedt zoveel schoonheid dat het soms moeilijk is om slechts één locatie te kiezen voor de gezinsfotoshoot.