Skip to main content

Familiefotoshoot Texel

Werkwijze familie fotoshoot Texel

Een verblijf op Texel is een prachtig moment voor een familiefotoshoot. Samen gaan we op pad in de natuur en daar maak ik foto's in allerlei opstellingen. Liefst spreek ik 's ochtends af voor de fotoshoot op Texel, dan hebben we het mooiste licht en nog uitwijkmogelijkheden indien het geen mooi weer is. In totaal duurt de fotoshoot ongeveer drie kwartier tot een uur. U ontvangt van mij, Foto Sanne, alle foto's digitaal.

Tips voor familiefotoshoot op Texel

Blije kinderen op de foto, daar worden ook wij blij van. De fotoshoot op Texel plan ik dan ook het liefst om de slaaptijden van de kinderen heen. Liefst in de ochtend dan is iedereen nog fris en kan de dag beginnen, bovendien hebben jullie dan de rest van de dag vrij om lekker op pad te gaan op ons prachtige eiland. In de zomer kunnen we al vroeg op pad, in de winter moeten we wel echt wachten tot het licht is buiten.

Familiefotoshoot Texel - Fotograaf Foto Sanne
Familiefotoshoot Texel - Fotograaf Foto Sanne - zwart-wit fotografie

Zwart/wit foto's familiefotoshoot Texel

Jullie krijgen van mij alle foto's digitaal in kleur, op orgineel formaat en bewerkt. Naast de kleuren foto's kun je ook kiezen om jullie fotopakket uit te breiden met zwartwit foto's. je ontvangt dan dezelfde foto's ook in zwart-wit. Waarom zouden jullie willen dat ik dat als fotograaf doe? Omdat de bewerking van de foto's anders is als je ze naar zwart/wit omzet, het licht en donker, de schaduwen het contrast is veel groter, vandaar dat het handwerk en maatwerk is. Zelf vind ik zwartwit foto's prachtig, vooral voor in huis aan de muur, tijdloos en het blijft mooi.

Portretten bij de familiefotoshoot

Tijdens de familiefotoshoot focus ik me vooral op de hele familie, de gezinnen, de stellen en de kinderen. Portretten schiet ik als fotograaf niet standaard mee, wil je van iedereen een mooi portret dan kan dat en boek je dat als extra bij je pakket. Het kan zijn een mooi portret van de kinderen maar ook een zakelijk protret voor linkdin of een profiel foto voor social media of whats app. Geef tijdens het boeken en de fotoshoot aan dat jullie ook graag de portretten erbij willen.

Familiefotoshoot Texel - Fotograaf Foto Sanne

Familiepakket

 • Fotoshooting op locatie
 • Kleurenfoto's
 • Alle foto's digitaal op orgineel formaat

225,00

Extra bij te boeken

  • Portretten, van iedereen of een aantal personen een portret. Totaal voor alle portretten die ik tijdens de shoot maak.

50,00

Extra bij te boeken

  • Zwart-wit fotos, alle fotos ook in zwart-wit, deze zijn apart porfessioneel bewerkt. 

50,00 

Ervaringen familiefotoshoot Texel

 • Ik had de reviews op google gelezen en verbaasde me dat Sanne bij iedereen 5/5 krijgt. Hierdoor hebben wij met de familie ook Sanne geboekt. Sanne is dus echt 5/5 waard. Goede communicatie, duidelijke richtlijnen voor de foto's, mooie foto's, ......

  Eric
  Familiefotoshoot Texel

  ★★★★★

 • Erg leuke fotoshoot gehad met de hele familie. Sanne is heel kundig, kent meteen de namen van de kinderen uit haar hoofd en weet de kinderen op een super manier te enthousiasmeren. Wij zijn heel blij met onze mooie foto’s!

  Mirjam
  Familiefotoshoot Texel

  ★★★★★

 • De begeleiding van Sanne was heel spontaan en ze voelt iedereen goed aan. Ze verzint goede oplossingen voor minder valide mensen. De foto’s zijn helemaal prachtig. Kortom fantastisch en ik kan haar iedereen aanraden om onvergetelijke momenten vast te leggen.

  Familie M
  Familiefotoshoot Texel

  ★★★★★

 • Fijne spontane fotograaf. Een hele ongedwongen sfeer en Sanne is heel erg geduldig met kleine kinderen. De foto's na 1 dag al binnen en ze waren geweldig mooi! Sanne let ook goed op details (kleding die niet goed zitten e.d.)

  Dinie
  Gezinsfoto Texel

  ★★★★★

 • Op Texel een ontzettende leuke fotoshoot met de familie gehad. Sanne is zeer professioneel, let op de kleinste details, erg vriendelijk en geweldige foto's!

  Dennis & Ester
  Familie fotograaf Texel

  ★★★★★

 • Met Sanne hebben we een superleuke familieshoot gehad. Hele mooie foto’s, Sanne heeft een engelengeduld (ook met niet-meewerkende peuters & kleuters) en is erg flexibel. Heel fijn ook dat je alle foto’s digitaal ontvangt. Kortom, hele tevreden klanten

  Paulien
  Fotograaf familiefoto Texel

  ★★★★★

  Laatste blog berichten: Familiefotoshoot

  Strandplezier op Texel: Spontane Familiesfoto's

  Het maken van een spontane familiefoto is een bijzondere ervaring. Het vangt niet alleen het moment zelf, maar ook de emoties, de liefde en de unieke band tussen gezinsleden. En waar anders dan op Texel, mijn eiland, kunnen we die mooie foto's maken.

  Verbondenheid in Zwart-Wit: Texel's Familiefoto's

  Familiefoto's hebben altijd al een bijzondere plek ingenomen in ons leven. Ze vangen niet alleen de momenten op, maar ook de emoties, liefde en verbondenheid tussen familieleden. Met de moderne technologieën en trends in de fotografie kunnen deze speciale momenten op verschillende manieren worden vastgelegd.

  Prachtige familiefoto's op Texel met Foto Sanne

  Vakanties met het gezin zijn altijd een mooie gelegenheid om herinneringen vast te leggen, en een familiefotoshoot is de perfecte manier om dit te doen. Als je naar Texel gaat, is een familiefotoshoot bij Foto Sanne zeker de moeite waard. In maart kwam een familie naar Texel om te genieten van hun vakantie en om een fotoshoot te boeken bij Foto Sanne, de bekende fotograaf op Texel.