Skip to main content

Huwelijksaanzoek op Texel

Huwelijksaanzoek op Texel
Huwelijksaanzoek in de vuurtoren op Texel
Huwelijksaanzoek in de winter op strand Texel
Huwelijksaanzoek bij de vuurtoren op Texel
Huwelijksaanzoek vuurtoren Texel
Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel
Huwelijksaanzoek op het strand Texel
Huwelijksaanzoek op Texel
Huwelijksaanzoek in de duinen bij de vuurtoren op Texel
Huwelijksaanzoek op de steiger van Waddenveer De Vriendschap op Texel

Laatste blog berichten: huwelijksaanzoek Texel

Een uniek huwelijksaanzoek op Texel - Ontdek het verhaal van Arjan en Daisy

Arjan gaat zijn geliefde Daisy ten huwelijk vragen op Texel. Hij wil een onvergetelijk en uniek huwelijksaanzoek op de steiger van Texel, in het bijzijn van hun kinderen. De steiger van Waddenveer De Vriendschap is de perfecte locatie voor deze bijzondere gebeurtenis.

Het perfecte huwelijksaanzoek: verras je partner op het strand van Texel

Als fotograaf op Texel heb ik al vele huwelijksaanzoeken mogen vastleggen op camera, maar het aanzoek van Bernold aan Lisanne zal me altijd bijblijven. Op het strand van Texel vroeg Bernold zijn geliefde ten huwelijk tijdens een romantische strandwandeling bij de vuurtoren. Hoewel het op de dag van het aanzoek regende, kon Bernold niet langer wachten om zijn aanzoek te doen. Als fotograaf trok ik mijn gele regenjas en laarzen aan en ging ik naar het strand om het aanzoek stiekem vast te leggen.

Unieke herinneringen: Spontaan huwelijksaanzoek op Texel

Texel, het grootste Nederlandse Waddeneiland, is een populaire bestemming voor een romantisch uitje. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel stellen ervoor kiezen om hier hun huwelijksaanzoek te doen. Zo ook Herwin, die Sanne, een fotograaf op Texel, benaderde met het verzoek om zijn huwelijksaanzoek op Texel vast te leggen. Sanne stemde in en zo begon het avontuur van een spontaan huwelijksaanzoek op Texel.
Huwelijksaanzoek op Texel

Huwelijksaanzoek op Texel

Het is zover, je wilt je partner ten huwelijk vragen op Texel. Wat is er dan mooier dan dit speciale moment vast te laten leggen en er een dierbare herinnering van te maken. Vaak zit ik in het complot en heb ik, Sanne, als fotograaf op Texel de ring al in mijn fototas zitten. Tijdens de fotoshoot creëer ik dan een moment waarop je het aanzoek kunt doen. Soms zit ik verdekt opgesteld op het strand of in de duinen en maak ik stiekem foto's van het huwelijksaanzoek om daarna alsnog de liefde van jullie samen vast te leggen. Ontroerend, liefdevol en met een lach en een traan. Het is een eer om er bij te mogen zijn als fotograaf.

Werkwijze Huwelijksaanzoek op Texel

Ze zei JA! Daar heb ik, Foto Sanne, de fotos van gemaakt, vaak volgt daarna de ring om de vingers. Dan is er vaak even tijd om te genieten, elkaar in de ogen te kijken en voor jullie beide om te realiseren dat jullie gaan trouwen. Zodra jullie allebei weer zover zijn maken we nog fotos met de ring om de vingers om jullie succesvolle huwelijksaanzoek op Texel te vieren. Na de fotoshoot ontvangen jullie alle foto's digitaal in kleur op orgineel formaat.

Huwelijksaanzoek op Texel - fotograaf Texel
Huwelijksaanzoek op prieel op strand van Texel

Locatie voor Huwelijksaanzoek op Texel

Waar wil je, jou aanstaande ten huwelijk vragen? Bij een prachtige prieel op het strand, wat voor jullie is neergezet door Trouwen op Texel.Op Texel hebben we prachtige locaties, op het strand, in de duinen. Met de vuurtoren op de achtergrond. Op of bij de steiger van Waddenveer De Vriendschap. Let op: de steiger is niet jaar rond op het strand, in de winter staan alleen de palen in het strand. Of spring je samen uit het vliegtuig en vraag je haar na de landing? Het kan allemaal!

Basispakket

 • Fotoshoot op locatie
 • Kleurenfoto's
 • Alle foto's digitaal te downloaden

225,00

Deluxepakket

 • Fotoshoot op locatie
 • Kleur- en zwart/wit foto's
 • Alle foto's digitaal te downloaden

- meest geboekte pakket

275,00

Ervaringen Huwelijksaanzoek op Texel

 • Ik wilde mijn vriendin ten huwelijk vragen en dat graag vastleggen. Heb hiervoor Sanne gevraagd om de huwelijksaanzoek te fotograferen op Texel. Ze dacht ook mee met ideeën voor het aanzoek. Komtom een geslaagde dag en een hele fijne fotograaf, zeker iemand om aan te bevelen.

  Bart
  Huwelijksaanzoek Texel

  ★★★★★

 • Sanne is echt super! Wij hebben onlangs een foto shoot gehad van onze verloving. Echt alle foto’s van het huwelijksaanzoek op Texel waren super leuk geworden! Je ziet op elke foto de echte emotie, de foto’s vertellen het verhaal zeg maar. Sanne is vrolijk en eerlijk. We gaan Sanne ook zeker vragen voor onze bruiloft!

  Daisy
  Huwelijksaanzoek Texel

  ★★★★★

 • Sanne heeft het huwelijksaanzoek fantastisch vastgelegd. De foto's zijn prachtig geworden en we genieten nog steeds na.

  Niels
  Huwelijksaanzoek op Texel

  ★★★★★

 • Huwelijksaanzoek op Texel! Wat een geweldige ervaring hebben wij gehad met Sanne. Van het stiekem plannen van het aanzoek tot en met de fotosessie daarna erg leuk en professioneel. Zeker een aanrader. Bedankt dat je hebt geholpen deze dag speciaal te maken.

  Melvin & Naomi
  Huwelijksaanzoek op Texel

  ★★★★★