Skip to main content

Huwelijksaanzoek op Texel

Laatste blog berichten: huwelijksaanzoek Texel

Romantisch Huwelijksaanzoek bij vuurtoren op Texel

Een onverwacht moment van verrassing voor Alina en ook voor mij als fotograaf. Tijdens hun babymoon op Texel had Alina een zwangerschapsshoot geboekt voor zichzelf en haar partner Manuel. Alles verliep vlot, de zwangerschapsshoot was een groot succes met een prachtige buik, een zacht zonnetje en bovenal een overvloed aan liefde tussen Alina en Manuel. Na de fotoshoot in de duinen wilde Manuel graag nog enkele foto's bij de zee.

Een uniek huwelijksaanzoek op Texel - Ontdek het verhaal van Arjan en Daisy

Arjan gaat zijn geliefde Daisy ten huwelijk vragen op Texel. Hij wil een onvergetelijk en uniek huwelijksaanzoek op de steiger van Texel, in het bijzijn van hun kinderen. De steiger van Waddenveer De Vriendschap is de perfecte locatie voor deze bijzondere gebeurtenis.

Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel

Op zoek naar een romantische plek voor een huwelijksaanzoek? Denk dan eens aan de vuurtoren van Texel. Er waait een noordwestenwind, kracht zeven, het is koud en guur bovenop de vuurtoren van Texel. Het middagzonnetje zakt en geeft een prachtig warm licht en zorgt nog voor een beetje warmte.

Huwelijksaanzoek op Texel

Het is zover, je wilt je partner ten huwelijk vragen op Texel. Wat is er dan mooier dan dit speciale moment vast te laten leggen en er een dierbare herinnering van te maken. Vaak zit ik in het complot en heb ik, Sanne, als fotograaf op Texel de ring al in mijn fototas zitten. Tijdens de fotoshoot creëer ik dan een moment waarop je het aanzoek kunt doen. Soms zit ik verdekt opgesteld op het strand of in de duinen en maak ik stiekem foto's van het huwelijksaanzoek om daarna alsnog de liefde van jullie samen vast te leggen. Ontroerend, liefdevol en met een lach en een traan. Het is een eer om er bij te mogen zijn als fotograaf.

Werkwijze Huwelijksaanzoek op Texel

Ze zei JA! Daar heb ik, Foto Sanne, de fotos van gemaakt, vaak volgt daarna de ring om de vingers. Dan is er vaak even tijd om te genieten, elkaar in de ogen te kijken en voor jullie beide om te realiseren dat jullie gaan trouwen. Zodra jullie allebei weer zover zijn maken we nog fotos met de ring om de vingers om jullie succesvolle huwelijksaanzoek op Texel te vieren. Na de fotoshoot ontvangen jullie alle foto's digitaal in kleur op orgineel formaat.

Locatie voor Huwelijksaanzoek op Texel

Waar wil je, jou aanstaande ten huwelijk vragen? Bij een prachtige prieel op het strand, wat voor jullie is neergezet door Trouwen op Texel.Op Texel hebben we prachtige locaties, op het strand, in de duinen. Met de vuurtoren op de achtergrond. Op of bij de steiger van Waddenveer De Vriendschap. Let op: de steiger is niet jaar rond op het strand, in de winter staan alleen de palen in het strand. Of spring je samen uit het vliegtuig en vraag je haar na de landing? Het kan allemaal!

Basispakket

 • Fotoshoot op locatie
 • Kleurenfoto's
 • Alle foto's digitaal te downloaden

175,00

Deluxepakket

 • Fotoshoot op locatie
 • Kleur- en zwart/wit foto's
 • Alle foto's digitaal te downloaden

- meest geboekte pakket

225,00

Ervaringen Huwelijksaanzoek op Texel

 • Sanne is echt super!
  Wij hebben onlangs een foto shoot gehad van onze verloving en familie shoot.
  En echt alle foto’s van het huwelijksaanzoek op Texel waren super leuk geworden!
  Je ziet op elke foto de echte emotie, de foto’s vertellen het verhaal zeg maar. Dat was ook de reactie van iedereen die wij de foto’s lieten zien. Sanne is vrolijk en eerlijk. Ze zegt het ook wanneer je haar bijvoorbeeld even niet goed zit, en dat is heel fijn!
  We gaan Sanne ook zeker vragen voor onze bruiloft!
  Groetjes Arjan en Daisy

  Daisy
  Huwelijksaanzoek Texel

 • Ik wilde mijn vriendin ten huwelijk vragen en dat graag vastleggen. Heb hiervoor Sanne gevraagd om de huwelijksaanzoek te fotograferen op Texel waar we op vakantie waren, en dat was geen problemen. Ze dacht ook mee met ideeën voor het aanzoek. Komtom een geslaagde dag en een hele fijne fotograaf, zeker iemand om aan te bevelen.

  Bart
  Huwelijksaanzoek Texel