Skip to main content

Reviews


Ervaringen van blije klanten van Foto Sanne.

Fijne spontane fotograaf. Een hele ongedwongen sfeer en Sanne is heel erg geduldig met kleine kinderen. De foto's na 1 dag al binnen en ze waren geweldig mooi! Sanne let ook goed op details (kleding die niet goed zitten e.d.)

Dinie
Familiefotoshoot Texel

★★★★★

We zijn nog steeds zo ontzettend blij met de foto's die Sanne gemaakt heeft op onze bruiloft op Texel. Binnen no-time wist ze op een ontspannen manier iedereen te enthousiasmeren en een grote hoeveelheid prachtige spontane plaatjes te schieten. Sanne overtrof onze verwachtingen!

Richard
Trouwen op Texel

★★★★★

Ik had de reviews op google gelezen en verbaasde me dat Sanne bij iedereen 5/5 krijgt. Hierdoor hebben wij met de familie ook Sanne geboekt. Sanne is dus echt 5/5 waard. Goede communicatie, duidelijke richtlijnen voor de foto's, mooie foto's, ......

Eric
Familiefotoshoot Texel

★★★★★

Fotograaf Texel - Foto Sanne

Afspraak maken ging via de mail snel en soepel. We hadden prachtig weer op een strand vlakbij onze camping. Ze had talloze ideeën om ons gezin leuk op de foto te krijgen en we hadden flink lol met elkaar. En nu staat mijn computer vol met leuke foto's. Dat is moeilijk kiezen! :-)

Ilse
Familiefotoshoot Texel

★★★★★

Gezinsfoto op Texel - Foto Sanne

Bijzondere fotografe, weet het mooie van de mens met de kracht van de Texelse natuur te combineren tot fantastische foto's! Wij hebben al meerdere sessies bij Sanne gedaan en keer op keer worden we verrast door het resultaat. Sanne is een leuk mens, prettig in omgang en weet met de vragen die zij stelt de ontspanning en juiste energie in de foto's te krijgen. Ook heel leuk met kleine kinderen. En daarnaast.... geen ingewikkelde voorwaarden in de kleine lettertjes, maar gewoon digitaal alle foto's toegestuurd krijgen. Kortom klantgericht met een verrassend resultaat. Kijken al weer uit naar de volgende....!

Arjan & Annemiek
Familiefotoshoot Texel

★★★★★

Sanne is een top fotografe , zij heeft schitterende foto's gemaakt op ons huwelijk op Texel. Met haar passie en oprechte betrokkenheid heeft zij bijgedragen aan een onvergetelijke dag: Trouwen op Texel. Ook heeft zij een mooie selectie gemaakt en vormgegeven in een heel mooi album . Al met al een heel mooi en vakkundig persoon die wij in ons hart hebben gesloten!

Heleen & Renee
Trouwfotograaf Texel

★★★★★

Trouwen op Texel - trouwfotograaf

Wij gingen op babymoon op Texel en ik boekte bij Sanne een zwangerschapsshoot. Ze heeft zwangerschapsjurken die je mag lenen en die zijn echt prachtig! Ze wist een mooi plekje op Texel in de duinen waar we uiteindelijk echt prachtige foto’s hebben gemaakt. Zeker een aanrader als je op babymoon gaat op Texel!

Floor
Zwangerschapsfotos Texel

★★★★★

Fotograaf op Texel aan het werk - feestfoto

Superleuke fotoshoot gedaan met onze hond op het strand. Sanne is een spontane en gedreven vakvrouw die voor ons een fantastische fotoshoot heeft gemaakt. Echt een aanrader!

Mirian
Hondenfotoshoot Texel

★★★★★

Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Sanne! Zij was ontzettend prettig om me te werken gedurende het hele proces; vanaf het eerste contact heeft zij spoedig en met goeie informatie reageert. Tijdens de shoot was ze relaxed, gaf goeie directie en lette op alle kleine details. En het was helemaal geweldig om diezelfde dag nog alle mooie fotos te ontvangen waar we nu nog heerlijk van nagenieten.

Brigitte
Familiefotoshoot Texel

★★★★★

Sanne heeft prachtige foto’s gemaakt van ons met onze hond tijdens onze vakantie! Zij laat je comfortabel voelen voor de camera wat zorgt voor spontane foto’s. De manier waarop zij met onze hond omging was erg prettig en leuk wat zich resulteerde in mooie hondenportretten. Dankzij Sanne hebben we een leuke blijvende herinnering aan Texel.

John
Hond op Texel

★★★★★

Spontane familiefotograaf texel op het strand

Wij hebben een Newborn shoot gehad met onze kleine meid. Ten eerste super snel en fijn contact via whatsapp en Sanne was snel beschikbaar! Op locatie dat was bij ons thuis voelde het heel goed niet gemaakt maar gewoon lekker chill alles. Ook de wensen van ons, het kon allemaal. Voor een andere shoot zou ik zo weer bij Sanne de foto’s laten maken! Lieve vrouw en weer wat ze doet!

Denise
Newborn Texel

★★★★★

Spontane fotograaf Texel in de duinen

Afgelopen zomer met de familie een fotoshoot gehad met Sanne op het strand van Texel. Erg leuk! Sanne zorgde voor een ontspannen sfeer, was flexibel ivm weersomstandigheden en niet te vergeten, heeft ze erg leuke foto’s gemaakt ondanks veel wind!

Monique
Familiefotoshoot Texel

★★★★★

Huwelijksaanzoek op Texel! Wat een geweldige ervaring hebben wij gehad met Sanne. Van het stiekem plannen van het aanzoek tot en met de fotosessie daarna erg leuk en professioneel. Zeker een aanrader. Bedankt dat je hebt geholpen deze dag speciaal te maken.

Melvin & Naomi
Huwelijksaanzoek Texel

★★★★★

Trouwfotograaf Texel

Wat een leuke en mooie fotoshoot hebben wij gedaan op Texel met Sanne. Wat wij erg leuk vonden was de spontaniteit en tegelijk professioneel. Gaat heel leuk om met kinderen. Sanne let op details , waardoor wij hele mooie foto's hebben. Erg blij mee. Absoluut een aanrader:)

Lisette
Familiefotoshoot Texel

★★★★★

Met Sanne hebben we een superleuke familieshoot gehad. Hele mooie foto’s, Sanne heeft een engelengeduld (ook met niet-meewerkende peuters & kleuters) en is erg flexibel. Heel fijn ook dat je alle foto’s digitaal ontvangt. Kortom, hele tevreden klanten

Paulien
Familiefotoshoot Texel

★★★★★

We hebben een zwangerschapsshoot gedaan bij de vuurtoren. Er hing een fijne en ontspannen sfeer waardoor we leuke spontane foto’s hebben ontvangen!

Maartje
Zwangerschapsfotos Texel

★★★★★

Fotograaf Foto Sanne aan het werk op het strand Texel

Met Sanne hebben we een hele fijne fotoshoot gehad. Sanne weet van doorpakken en maakt prachtige foto's. De sfeer was goed en ontspannen. We waren met een groep van 45 mensen. Knap als je dan zo'n mooi fotoshoot kunt maken.

Benno
Familiefotoshoot Texel

★★★★★

Fotograaf op Texel

Afgelopen zomer met de familie een fotoshoot gehad met Sanne op het strand van Texel. Erg leuk! Sanne zorgde voor een ontspannen sfeer, was flexibel ivm weersomstandigheden en niet te vergeten, heeft ze erg leuke foto’s gemaakt ondanks veel wind!

Monique
Familiefotoshoot Texel

★★★★★

Sanne heeft een geweldige gepersonaliseerde cakesmash shoot van ons zoontje Duuk geschoten! Geheel volgens onze wensen en verwachtingen. Wat een enthousiasme, ideeën en geduld heeft Sanne.

Lucie & Duuk
Cakesmash Texel

★★★★★

We hebben een hele leuke fotoshoot gehad. Fijn dat je meedenkt Sanne wat betreft het weer. Het was een super timing. Dat onze hond nog zo mooi nog op de foto is gekomen was voor ons de kers op de taart. We zijn heel blij met de foto's.

Karla
Familiefotoshoot Texel

★★★★★

Sanne is echt super! Wij hebben onlangs een foto shoot gehad van onze verloving. Echt alle foto’s van het huwelijksaanzoek op Texel waren super leuk geworden! Je ziet op elke foto de echte emotie, de foto’s vertellen het verhaal zeg maar. Sanne is vrolijk en eerlijk. We gaan Sanne ook zeker vragen voor onze bruiloft!

Daisy
Huwelijksaanzoek Texel

★★★★★

Met Sanne de duinen in! Wat hebben we gelachen. Heerlijke foto's van de hele familie! Sanne is relaxed, rustig en heeft humor waarmee ze iedereen mooi op de foto krijgt. Een echte aanrader voor een dierbare herinnering.

Karin
Familiefotoshoot Texel

★★★★★

Fotograaf Texel aan het werk op de Steiger van Waddenveer De Vriendschap

Sanne heeft onlangs een prachtige fotoshoot gemaakt van ons gezin. Kinderen, kleinkinderen staan er allemaal heel spontaan op. Zelfs mijn vader die echt niet fotogeniek is staat er mooi op. Zij is heel professioneel maar ook een super lieve vrouw. Zij let ook goed op details. Wij zijn erg trots op de foto's!! Ben je op Texel en wil je een fotoshoot dan is Sanne echt de aangewezen persoon!!

Philip
Familiefotoshoot Texel

★★★★★