Skip to main content

Werkwijze


Trouwfotograaf Texel aan het werk op de steiger bij Oudeschild - Foto Sanne

Werkwijze Foto Sanne

Wat leuk dat u even op de website van Foto Sanne kijkt. Al ruim 25 jaar ben ik, Sanne, actief als fotograaf op Texel. Ik heb nog steeds het leukste vak van de wereld en word nog iedere dag blij van mijn werk en de mensen die ik ontmoet tijdens mijn fotowerk. Ik werk vooral op Texel maar indien gewenst pak ik ook de boot of een vliegtuig voor een fotoopdracht.

Fotograaf Texel: Foto Sanne

Ik werk digitaal. Alle foto's die ik maak stuur ik u digitaal en in hoge resolutie toe. De foto's van de fotoshoot ontvangt u in kleur en eventueel in zwart-wit. U kunt zelf de foto's die u wilt hebben, laten afdrukken, zo groot, zo klein en zo vaak als u wilt. U bent mij geen kosten verschuldigd voor nabestellingen, u regelt dit allemaal zelf. Voorheen zette ik de foto's op een usb-stick maar digitaal is veel makkelijker. Indien wenselijk kan ik het tegen meerkosten op een usb-stick zetten.
U ontvangt de foto's veelal dezelfde dag of de dag erna.

Trouwen op Texel - trouwfotograaf Foto Sanne aan het werk
Familiefotograaf Texel aan het werk in de duinen

Contact met Foto Sanne

Voor vragen over de verschillende soorten fotografie kunt u contact met mij opnemen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag op de veelgestelde vragen pagina.