Skip to main content

Hond op Texel

Hond op Texel - Fotograaf Texel
Hond op Texel - spontane fotoshoot op strand
Spontane familiefotoshoot met hond op Texel
Spontane fotoshoot met hond op Texel
Hondenfotoshoot op strand Texel door Foto Sanne
Hond op Texel bij de vuurtoren
Hond op de foto tijdens familiefotoshoot - Foto Sanne
Hond in zee op Texel tijdens fotoshoot van hond.
Hond op de foto bij vuurtoren op Texel
Spontane gezinsfotoshoot met hond op Texel
Hond ook op de foto tijdens familiefotoshoot
Twee Vizsla's op strand van Texel - Fotoshoot Foto Sanne
Foto Sanne met Vizsla Zus

Werkwijze Foto Sanne - Hond op Texel

Zelf, als trotse baas van Zus en tante Jans, twee Vizsla's (Hongaarse Jachthonden), ben ik, Sanne, dol op honden en op ze op de foto zetten. De uitdaging om hun aandacht te vangen en de vrolijkheid in hun blik in beeld te krijgen ga ik graag aan. De chemie tussen baas en dier vastleggen zorgt vaak voor hilarische momenten. Een lik in het gezicht of een hond die bovenop zijn baas kruipt. Ik heb een prachtig vak met de hondenfoto's! Tip: neem wat lekkers mee voor uw hond!

Hondenfotoshoot Texel

Wat maakt een foto van uw hond op Texel een prachtige plaat. Dat kan zijn samen met uw hond op de foto, kan ook zijn uw viervoeter op een prachtige plek in de natuur, op het strand of in de duinen. Hoe rustiger de omgeving hoe beter uw hond op de foto eruit komt. Zelf weet u vaak wat u het mooiste vind, liggend, zittend, staand of rennend. Ik maak die fotos allemaal, ook van jullie samen of met het hele gezin. Na de fotoshoot ontvangt u alle fotos bewerkt en wel op orgineel formaat digitaal en dan kunt u daar zelf mee doen wat u wilt.

Vizsla's op strand van Texel gefotografeerd door Foto Sanne
Spontane fotos tijdens fotoshoot met hond op Texel

Hond los op Texel

De hond mag overal op het strand van Texel los ( behalve zomers op het bewaakte strand). Luistert uw hond goed dan kan de hond lekker los, liever niet dan houden we de hond aan de riem en verstoppen we de riem vaak onder het strand zodat deze niet op de foto te zien is. De hond of honden mogen ook lekker even rennen en spelen. Ook zij mogen lekker hond zijn tijdens de fotoshoot en hoeven niet de volledige tijd te luisteren. Samen lekker rennen of wandelen vinden eigenlijk alle honden leuk, vanaf daar passen wij ons aan en proberen de hond wel te verleiden om mee op de foto te gaan. Zie hiernaast soms lukt het niet maar word het evengoed een hele leuke foto!

Fotopakket

 • Fotoshoot op locatie
 • Kleurenfoto's
 • Alle foto's digitaal te downloaden

225,00

Extra uitbreiding

 • Zwart-wit fotos, een professionele bewerking naar zwart-wit.

50,00

Ervaringen fotoshoot hond op Texel

 • Superleuke fotoshoot gedaan met onze hond op het strand. Sanne is een spontane en gedreven vakvrouw die voor ons een fantastische fotoshoot heeft gemaakt. Echt een aanrader!

  Mirian
  Hondenfotoshoot Texel

  ★★★★★

 • Een super mooie ervaring gehad! Wij hebben met het gezin en de hond een fotoshoot geboekt, met als doel een blijvende herinnering van ons met hond op Texel. Dat is meer dan goed gelukt, wat een prachtige foto’s. Sanne informeert je goed over het hoe, wat en waar en begeleid je erg fijn bij het maken van de foto’s. Dus wil jij met je gezin of hond mooie foto’s maken op Texel? Dan ben je bij Sanne in goede en professionele handen.

  Desiree
  Hondenshoot Texel

  ★★★★★

 • Sanne weet een ontspannen sfeer te creëren. Zondagochtend om 8 uur zo'n gezellige en ontspannen fotoshoot gehad. Supertof. En met prachtige foto's als resultaat. Zelfs onze (niet altijd rustige) honden staan prachtig op de foto.

  Eric
  Fotoshoot met hond

  ★★★★★

 • Wij hebben Sanne gevraagd voor een fotoshoot van ons gezin met onze viervoeter Bob. Sanne is echt geweldig, super professioneel, energiek, maakt echt prachtige foto’s en zorgt dat je in totale ontspanning op de foto staat. Super dank Sanne ❤️

  Pierre
  Fotoshoot hond op texel

  ★★★★★

 • Wat hebben wij een geweldig leuke familieshoot gehad met Sanne. Gezellig, ongedwongen, professioneel, met aandacht voor details en geduld voor de honden. We hebben prachtige en spontane, leuke foto’s die we zullen koesteren in de toekomst. Sanne, je hebt echt plezier in je vak. Je bent een topper! Dank je wel!

  Nienke
  Geduld fotoshoot honden

  ★★★★★

 • Sanne heeft prachtige foto’s gemaakt van ons met onze hond tijdens onze vakantie! Zij laat je comfortabel voelen voor de camera wat zorgt voor spontane foto’s. De manier waarop zij met onze hond omging was erg prettig en leuk wat zich resulteerde in mooie hondenportretten. Dankzij Sanne hebben we een leuke blijvende herinnering aan Texel.

  John
  Fotograaf familiefoto Texel

  ★★★★★

 • Wat een leuke ontspannen fotoshoot. Sanne is heel relaxed, ook de foto's met de hond zijn echt zo leuk. Tips over kleding gekregen en de volgende avond de foto's al gekregen. Aanrader!

  Anja
  Fotos met hond Texel

  ★★★★★

 • Sanne heeft na benadering op korte termijn hele mooie foto's gemaakt van ons verblijf op Texel. Sanne ging goed om met onze pup. De shoot was leuk om te doen, geen ongemakken. Hierdoor zijn de foto's niet 'gemaakt' maar spontaan. Een aantal foto's hangen hier mooi aan de muur!

  Kim
  Fotos met pup Texel

  ★★★★★