Skip to main content

Loveshoot op Texel

Spontane fotos tijdens loveshoot op strand van Texel
Loveshoot op strand van Texel - spontane fotograaf Texel
Loveshoot op strand van Texel
Loveshoot in het bos van Texel
Loveshoot in de duinen van Texel
Loveshoot op strand van Texel
Loveshoot bij het bos van Texel
Loveshoot op strand van Texel
Loveshoot op strand bij meerpaal van Texel
Loveshoot met liefde in bos op van Texel
Loveshoot op strand van Texel
Loveshoot op strand van Texel bij de vuurtoren
Spontane loveshoot op strand van Texel
Loveshoot in de vuurtoren op Texel
Loveshoot op strand van Texel

Unieke loveshoot op Texel met Foto Sanne, de fotograaf op Texel

Op zoek naar een unieke loveshoot? Ontdek de prachtige locaties voor een loveshoot op Texel met Foto Sanne, de fotograaf op Texel. Een loveshoot op Texel is een unieke ervaring. Samen even lekker er tussenuit op ons prachtige eiland. Ideaal voor een fotoshoot met je geliefde en het vastleggen van jullie liefde op de foto. Vier jullie jubileum, verloving, Valentijnsdag of simpelweg jullie liefde voor elkaar. Foto Sanne, de fotograaf op Texel, kent alle prachtige locaties voor een loveshoot.

Locaties voor een loveshoot op Texel

Texel biedt talloze prachtige locaties voor een loveshoot. Als echte Tesselse, fotograaf op Texel, ben ik bekend met de mooiste plekjes voor een fotoshoot die jullie liefde prachtig vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan de steiger, duinen, het strand, het bos of wellicht wel een van de gezellige dorpjes op Texel. Het is ook mogelijk om een loveshoot te houden op een plek die speciaal voor jullie betekenisvol is, zoals de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet of waar jullie een mooie herinnering hebben gecreëerd.

Loveshoot op de steiger van Waddenveer De Vriendschap op Texel
Spontane fotos tijdens loveshoot op strand van Texel

Mooiste plekjes op Texel

Kies voor foto's op de steiger, duinen, het strand, het bos of wellicht wel een van de gezellige dorpjes op Texel. Het is ook mogelijk om een loveshoot te houden op een plek die speciaal voor jullie betekenisvol is, zoals de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet of waar jullie een mooie herinnering hebben gecreëerd.

Loveshoot werkwijze

Een verblijf op Texel is een prachtig moment voor een loveshoot met je geliefde. De fotoshoot duurt ongeveer drie kwartier tot een uur. Tijdens de loveshoot gaat het niet om poseren, maar om jullie plezier, het genieten van elkaar en jullie liefde. Jullie zullen al snel ontspannen zijn en Foto Sanne zelfs vergeten.

Loveshoot op strand bij de vuurtoren van Texel
Loveshoot op strand van Texel

Alle bestanden digitaal

Na de fotoshoot ontvangen jullie van Foto Sanne alle foto's digitaal en bewerkt, op origineel formaat via WeTransfer. Meestal ontvang je de foto's nog dezelfde dag en soms de dag erna. Jullie ontvangen alle foto's in kleur, op origineel formaat en bewerkt.

Zwart/wit fotos van loveshoot

Je kunt jullie fotopakket uit te breiden met zwart-wit foto's. Het omzetten van de foto's naar zwart-wit is handwerk en maatwerk. De bewerking van de foto's is anders dan in kleur, het licht en donker, de schaduwen en het contrast zijn veel groter. Zwart-wit foto's zijn tijdloos en blijven mooi, vooral voor aan de muur. Kies voor Foto Sanne, de fotograaf op Texel, en maak jullie loveshoot op Texel onvergetelijk. Neem contact met mij op en boek jullie loveshoot.

Fotopakket

 • Fotoshoot op locatie
 • Kleurenfoto's
 • Alle foto's digitaal te downloaden

225,00

Extra bij te boeken

 • Portretten
 • Zwart-wit foto's, een professionele bewerking naar zwart-wit

50,00 Portretten

50,00 Zwart-wit

Ervaringen Loveshoot op Texel

 • Voor mijn jubileum met mijn vriend had ik als verrassing een fotoshoot bij Sanne geboekt. Op locatie, kwam Sanne al vol positieve energie naar ons toe. Mijn vriend was blij verrast en dat bleef ook de hele foto sessie zo. Ze had een prachtige plek uitgekozen, wist leuke poses en actie foto’s. Wat zijn wij blij met het resultaat!

  Jaqueline
  Loveshoot op Texel

  ★★★★★

 • Al 2x een foto shoot met Sanne gedaan. Omdat ze flexibel is qua tijd en meedenkt over de locatie, maar ook duidelijk aangeeft wat ze wilt, want Sanne weet wat er werkt op de foto. We kregen beide keren snel de foto’s. Heel fijne en leuke fotograaf!

  Suzan
  Loveshoot op Texel

  ★★★★★

 • Wat hebben wij een gave fotoshoot overgehouden aan onze herfstvakantie op Texel. Foto Sanne heeft ons op een fantastische, leuke en enthousiaste manier op de gevoelige plaat gezet. Ze weet wat ze doet en hoe ze je op het gemak kan stellen, waardoor de foto's heerlijk spontaan zijn.

  Daniel
  Loveshoot Texel

  ★★★★★

 • Een fijne ervaring om Sanne als fotograaf te hebben. Prachtige foto's (en véél) op een ontspannen en relaxte manier gemaakt

  Marjolein
  Loveshoot op Texel

  ★★★★★

 • Het was ongelooflijk leuk om om dit te doen. Het was heel gezellig met Sanne en ze maakt hele mooie foto's en zeker hele goede kwaliteit! Ze dacht ook goed met ons mee zodat de foto's leuker zouden worden en dat is ook zeker gebeurd. Vooraf goed mail contact gehad en nog wat tips gekregen. Heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

  H S
  Loveshoot Texel

  ★★★★★

 • Top fotograaf! Prachtige foto's en erg sterk in organiseren en communicatie. Hele leuke shoot gehad!

  Lianne
  Loveshoot Texel

  ★★★★★