Skip to main content

Bedrijven / Pers

Persfotograaf Texel in Kaap Skil Oudeschild
Persfotograaf Texel directie Stichting Texels Museum
Bedijfsfotografie Texel Synergie - fysiotherapie Texel
Persfoto van directie Stichting Texels Museum bij de vuurtoren op Texel
Persfotograaf Texel in museum Kaap Skil Oudeschild
Pers fotograaf Texel Kaap Skil Oudeschild
Persfotograaf Texel: Thijsseschool Texel
Persfotograaf Texel in Kaap Skil museum Oudeschild
Persfotograaf Texel onthulling De Jurk Museum Kaap Skil Oudeschild
Persfotograaf Texel in Museum Kaap Skil Oudeschild
Zakelijke fotoshoot Texel - directie Stichting Texels Museum

Werkwijze Foto Sanne

Wat wilt u? Portretten van uw medewerkers, een groepsfoto van het personeel, productfoto's of foto's van uw onderneming of uw bedrijfspand. Het kan allemaal, ik maak een serie foto's geschikt voor drukwerk, reclamemateriaal, sociale media en uw website. U ontvangt alle foto's digitaal en kunt zelf uw keuzes maken. In overleg bent u tijdens de fotosessie zelf aanwezeig of liever afwezig. Fotos kunnen op dezelfde dag geleverd worden wat met name voor openingen en persmomenten erg fijn is. U ontvangt de orignele fotos bewerkt op orgineel formaat digitaal via de wetransfer.

Opdachtgevers

Gemeente Texel - Roompot - Dop Makelaars - Omring - Ecomare: natuurmuseum & zeehondenopvang Texel - Fysiotherapie Synergy - Fysio Burgwal - Lijf&Visie - Blommenhuisjes - Eilandkeuken - Ronde om Texel - Vogelhuis Oranjerie - Landal Makelaardij - Museum Kaap Skil

Zakelijke klanten van Foto Sanne
Zakeijle fotoshoot - Foto Sanne - conferentie Amerika

Persfotografie

Als fotograaf ben ik begonnen als persfotograaf op Texel bij het Noordhollands Dagblad en het ANP. Wat een prachtige tijd, soms in combinatie met de journalistiek. Vele jaren heb ik met heel veel plezier dagelijks de fotos gemaakt voor de papieren media. Helaas was het combineren van 24 uurs beschikbaarheidsdiensten met mijn twee toen jonge kinderen niet meer op te brengen. De liefde voor de persfotografie is echter nooit verdwenen! Graag ga ik dan ook voor u op pad op het eiland en op zoek naar die perfecte foto! De persfotografie is een bijzonder tak binnen de fotografie, op Texel kom je als je voor een dagblad of huis-aan-huis krant werkt regelmatig dezelfde dingen tegen. Maar op het eiland ook regelmatig unieke momenten met eilandkarakter.

Laatste blog berichten: Bedrijven / Pers

Oudheidkamer

De Texelse Oudheidkamer is een klein museum midden in het centrum van Den Burg. Het prachtige huis uit 1599 is één van de oudste huizen van Texel. Op het moment dat u een voet over de drempel zet, gaat u terug in de tijd, naar de negentiende eeuw.

Museum Kaap Skil

Museum Kaap Skil is gevestigd in Oudeschild nabij de haven. Een uniek museum met vondsten van Jutters en duikers. Naast een prachtige maquette van Oudeschild en uiteraard De Jurk in de kelder is er ook een prachtige nieuwe expositie op de bovenverdieping van het hoofdgebouw.

Teso Expositie

Het Teso paviljoen is geopend; een unieke tentoonstelling over Texels Eigen veerdienst, compleet met het gerenoveerde stuurhuis van voormalig veerboot de Schulpengat. De Schulpengat heeft van 1990 tot 2015 van- en naar Texel gevaren.