Skip to main content

Portret Fotograaf Texel

Portret laten maken op strand van Texel door Foto Sanne

Werkwijze Foto Sanne - Portret

Een mooi portret van jezelf, je kinderen of je ouders. Natuurlijk is de familiefoto met zijn allen heel waardevol maar een portret is ook prachtig. Puur, ongedwongen en het liefst zoals je bent. Doordat ik vaak de portretten maak bij de fotoshoot op locatie is de setting al ongedwongen, de wind waait wellicht, het zonnetje schijnt of wellicht hebben we een prachtige wolkenlucht. Ik zorg ervoor dat je er op je beste opstaat.

Zakelijk portret

Veel portretten worden voor pirve gebruik gemaakt maar soms heb je een goed zakelijk portret nodig, die uitstraald waar jij in je vak voor staat, dat kan heel verschillend zijn wat de uitstraling is van je portret, word je serieus genomen of zie je er te serieus uit op de foto. Een foto zegt meer dan duizend woorden, het is belangrijk om een goed portret van je te hebben, zodat mensen je kunnen herkennen als gezicht bij de naam. De fotos die ik maak zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld linkdin, social media als facebook, instagram of als profielfoto voor je WhatsApp. Uiteraard kun je de portret foto overal voor gebruiken, denk eens aan een leuke foto als handtekening onder je zakelijk mails. Heb je al mail van mij gehad? Dan kun je zien hoe dat eruit ziet.

Zakelijk portret laten maken op strand van Texel door Foto Sanne
Portret laten maken op strand van Texel door Foto Sanne

Portret laten maken op Texel

De portretten die ik schiet zijn vaak een combinatie van spontaan en een beetje geposeerd. Vind je het heel vervelend om helemaal alleen voor mijn fotocamera te staan, dan zorg ik ervoor dat je het niet als vervelend gaat ervaren en waarschijnlijk ben ik, Foto Sanne - fotograaf op Texel al dan al klaar voor je er erg in heb. Regelmatig zie ik na de fotoshoot de profielfoto's wijzigingen, zo leuk! Als ik door mijn contacten ga zie ik heel veel portret foto's, eer van mijn werk en geef mij aan dat de mensen blij zijn met hun portret. Hiernaast hetzelfde portret in kleur als in zwart-wit. Wat vindt u mooier?

Extra pakket

De portretten zijn bij de boeken bij de fotoshoots die u boekt.

50,00

Portret pakket

  • Zakelijk portret op locatieĀ 
  • Kleurenfoto's
  • Alle fotos digitaal te downloaden

150,00

Ervaringen portretfoto op Texel