Skip to main content

NewBorn Fotoshoot Texel

Newborn fotograaf op texel
Newborn fotograaf op texel, in de handen van papa
Newborn fotograaf op texel in een mandje
Newborn fotograaf op texel, met papa en mama in tegenlicht
Newborn fotograaf op texel, op de foto met het hele gezin
Newborn fotograaf op texel, een blije baby
Newborn fotograaf op texel, stijlvol en tijdloos
Newborn fotograaf op texel, op locatie thuis
Newborn fotograaf op texel, de voeten
Newborn fotograaf op texel, haarband newborn
Foto Sanne met haar zoon storm als newborn

NewBorn Fotoshoot Texel

De mooiste fotos van jullie baby maak ik tijdens een new born shoot. Foto's van jullie samen met de kleine of met broertjes en/of zusjes. We zetten de kachel lekker hoog zodat jullie zoon of dochter het niet koud krijgt. Ideaal is tussen de 6 en 12 dagen, dan slaapt jullie baby nog veel. Naast u eigen kleding heb ik diverse speciale new born 'wraps' en 'props'. Het kan bij u thuis in de mobiele stdio of bij mij in de studio. Hiernaast een foto van mij als trotse mama.

Newborn Fotografie Texel

Studiofotografie is heel wat anders dan de familiefoto's in de natuur, waar je op de foto's ook de elementen van de natuur terug ziet. Studioachtergrondkleuren zijn: beige, wit en zwart. Denk qua kleding aan wit op een witte achtergrond of zwart op een zwarte achtergond. De gezichten komen dan prachtig uit. Voor jullie newborn heb ik allerlei kleertjes en wraps waarbij we jullie baby kunnen aankleden maar neem uiteraard ook jullie favoriete kleding en de favoriete knuffel mee.

Newborn fotograaf op texel, stijlvol en puur
Newborn fotograaf op texel, het hele gezin op de foto thuis.

Newborn Fotoshoot thuis

Jullie baby is net een paar dagen thuis, wat is er dan fijner dan dat de fotograaf op Texel, Foto Sanne bij jullie thuis komt. We maken dan foto's op de babykamer, beneden op de bank, op de slaapkamer net wat jullie prettig vinden. Ik neem alles mee, de studiolampen, de achtergronden, eventueel de kleding, de schalen. Jullie hoeven nergens voor te zorgen. Alles wordt geregeld, uiteraard mogen jullie ook samen met jullie baby op de foto en eventuele broertjes of zusjes mogen er ook bij. Mijn ervaring is dat de ouders het thuis als erg fijn ervaren, in de vertrouwde omgeving.

Zwangerschapsfotoshoot

De mooiste periode is rond de 37/38 weken. In de studio maken we dan in een relaxte sfeer prachtige zwangerschapsfoto's van jouw buik. Je kunt kiezen voor een beige, witte of zwarte achtergrond. Vaak doen we én gekleed én een blote buik. Een prachtige dierbare herinnering aan je zwangerschap! Klik hier voor zwangerschapsfotos op locatie.

Zwangerschapsfoto in de studio op Texel - door Foto Sanne

Basispakket

 • Fotoshoot studio of op locatie
 • Kleurenfoto's newborn
 • Alle foto's digitaal te downloaden

150,00

Compleetpakket

 • Fotoshoot studio of op locatie 
 • Kleur- en zwart/wit foto's newborn
 • inclusief fotos met ouders
 • Alle fotos digitaal te downloaden

- Meest geboekte pakket

200,00

Reactie van blije klanten

 • Wij hebben een super leuke newborn shoot bij Sanne gedaan. Het was super ontspannen allemaal en dat is in de foto's ook zeker weten terug te zien. Wij zijn heel blij met het resultaat!!

  Marloes & Abe
  Newborn shoot Texel

  ★★★★★

 • We hebben een newborn shoot gedaan met onze dochter van 10 dagen oud. Een echte aanrader!! Wij zijn super blij en verliefd op alle foto's.

  Katja & Daan
  Newbornshoot Texel

  ★★★★★

 • Ontzettend leuke newborn fotoshoot gehad. Ons zoontje van 16 maanden mocht ook mee, Sanne is ontzettend geduldig, en neemt de tijd om iedereen zich op z'n gemaakt te laten voelen. Zeker een aanrader!

  Mascha
  Newborn fotoshoot Texel

  ★★★★★

 • We zijn super blij met de prachtige foto's die Sanne gemaakt heeft van ons dochtertje van (toen) 4 weken oud. De newbornshoot vond bij ons thuis plaats wat erg fijn was, zeker met nog een broer van anderhalf die niet altijd even geduldig is. Sanne heeft op de foto's precies vast kunnen leggen hoe wij zijn. Als je een goede professionele een aardige fotografe zoekt zou ik Foto Sanne dan ook zeker aanbevelen.

  Talitha
  Newborn foto Texel

  ★★★★★

 • Onze newborn shoot laten doen bij Sanne. Hele mooie foto's gemaakt, Sanne luistert naar de wensen. We hebben een mooie herinnering aan onze nu nog kleine dochter kunnen vastleggen.

  Berber
  Newbornfotograaf Texel

  ★★★★★

 • Wij hebben een Newborn shoot gehad met onze kleine meid. Ten eerste super snel en fijn contact via whatsapp en Sanne was snel beschikbaar! Op locatie dat was bij ons thuis voelde het heel goed niet gemaakt maar gewoon lekker chill alles. Ook de wensen van ons, het kon allemaal. Voor een andere shoot zou ik zo weer bij Sanne de foto’s laten maken! Lieve vrouw en weer wat ze doet!

  Denise
  Newborn fotoshoot Texel

  ★★★★★