Skip to main content

Cakesmash

Cakesmash Texel - Foto Sanne
Cakesmash Texel - persoonlijke fotos styling Foto Sanne
Cakesmash Texel Nijntje - Foto Sanne
Cakesmash tweeling Texel - Foto Sanne
Cakesmash Texel pilotenmuts - Foto Sanne
Cakesmash Texel happen in de taart - Foto Sanne
Cakesmash Texel panterthema - Foto Sanne
Cakesmash Texel nijntjethema- Foto Sanne
Cakesmash Texel met nijntje thema- Foto Sanne
Cakesmash Texel met tippy thema- Foto Sanne
Cakesmash Texel - Foto Sanne
Cakesmash met een tweeling Texel - Foto Sanne

Laatste blog berichten: Cakesmash Texel

Cakesmash Vanya

Cakesmash in de studio op Texel, Vanya had er zin in. Vanya kwam voor de tweede keer in de studio bij mij thuis. De vorige keer nog een klein meisje van nog geen twee weken oud voor een newborn shoot. Vanya is nog geen jaar maar loopt al, de meeste kinderen die voor de cakesmash komen zitten en kruipen. Deze blije meid had er zin in, vanaf het moment dat ze in de fotostudio kwam was ze blij.

Cakesmash Jaxon

Twee weken voor Jaxon z'n eerste verjaardag kwam hij samen met zijn moeder in de studio voor een cakesmash. De vorige keer in de studio was het nog een kleine man van drie maanden, nu een stoere vent. Bij aankomst staat alles al klaar, mama had gekozen voor blauw, ballonnen en thema Nijnte.

Cakesmash Thijs

Cakesmash in de studio op Texel, Thijs had er zin in. Samen met mama kwam hij in de wandelwagen. Mama had zelf de taart mee, haar schoonzusje werkt bij Bakkerij Timmer en wilde heel graag de taart maken. Niet mijn standaard naked taart van de Bakkerij Timmer van een persoonlijke voor Thijs.
Cakesmash Texel - persoonlijk thema met eigen fotos- Foto Sanne

Wat is een cakesmash?

Het is een traditie die is overgewaaid vanuit Amerika. Een cakesmash fotoshoot boek je voor de eerste verjaardag van je kindje. Bijvoorbeeld om de foto’s te gebruiken voor een verjaardagskaartje of uitnodiging voor het feestje. Sowieso is een cakesmash natuurlijk een leuk moment om stil te staan bij de verjaardag van je baby, die opeens niet meer zo baby is.

Cakesmash fotoshoot styling

U kunt zelf kiezen welke styling u wilt. Van Nijntje, vliegtuig, basic naturel tot een geheel gepersoinaliseerde achtergrond. Het kan allemaal. Wat past bij uw kind en wat vind u mooi?

Cakesmash Texel Nijntje thema - Foto Sanne
Foto Sanne aan het werk tijdens cakesmash

Werkwijze Foto Sanne

Ongeveer twee weken voor uw kind 1 jaar wordt maken we de foto's, u ontvangt de fotos dan binnen 2 dagen. U kiest of we de fotos in de studio maken of op een buitenlocatie. De fotoshoot plannen we in om de slaaptijden van uw kind, liefst voor het eerste slaapje. We maken foto's en portret van uw kind voor we de taart neerzetten. Tip: neem een setje schone kleren mee naar de shoot.

De taart voor de fotoshoot

Voor de cakesmash fotoshoot werken we met taarten van Bakkerij Timmer op Texel. We werken met een naked taart, UIteraard kunt u zelf aangegeven of u fruit als topping wit of een persoonlijk aangepaste taart. Ik zorgt dat de taart aanwezig is bij de fotoshoot. De taarttopper kunt u zelf kiezen op de dag van de fotoshoot.

Cakesmash Texel - cakesmash taart Bakkerij Timmer

Basispakket

 • Fotoshoot studio of locatie
 • Inclusief taart
 • Keuze uit standaard achtergrond
 • Foto's zonder en met taart
 • Kleurenfoto's

Alle foto's digitaal te downloaden

150,00

Uit te breiden met zwart-wit foto's 50,00

Uitgebreid

 • Fotoshoot studio of locatie
 • Inclusief taart
 • Gepersionaliseerd achtergrond
 • Foto's zonder en met taart
 • Kleurenfoto's

Alle foto's digitaal te downloaden

225,00

Uit te breden met zwart-wit foto's 50,00

Reacties van blije klanten

 • Hele fijne shoot gehad van mijn eenjarige zoon! Hij vermaakte zich prima met de ballonnen, het bootje en de auto. Vooral de cakesmash viel goed in de smaak! Het resulteerde in prachtige foto’s, waarbij m’n zoontje heerlijk zichzelf was.

  Iris & Sam
  Cakesmash Texel

  ★★★★★

 • Sanne heeft een geweldige gepersonaliseerde cakesmash shoot van ons zoontje Duuk geschoten! Geheel volgens onze wensen en verwachtingen. Wat een enthousiasme, ideeën en geduld heeft Sanne.

  Lucie & Duuk
  Cakesmash Texel

  ★★★★★

 • Cakesmash gehad bij Sanne fotograaf op Texel. Het was alvast leuk aangekleed in de studio toen ik met mijn dochter kwam. Mooie foto's gemaakt en fijne communicatie voorafgaand en tijdens de shoot. Top werk afgeleverd, ondanks onze dochter er vrij snel klaar mee was! Bedankt

  Iris
  Cakesmash Texel

  ★★★★★

 • Hele leuke cakesmash fotoshoot gehad super blij!

  Romy
  Cakesmash Texel

  ★★★★★

 • Wij hebben 2x met ons zoontje Jaxon een shoot gedaan bij Sanne. Dat hij 3maanden oud was en de Cakesmash. Heel relaxed en meedenkend niks is te gek. Voelde heel vertrouwd! En super blij met de foto’s!

  Danique
  Cakesmash Texel

  ★★★★★