Skip to main content

Cakesmash Thijs

Cakesmash Texel

Cakesmash in de studio op Texel, Thijs had er zin in. Samen met mama kwam hij in de wandelwagen. Mama had zelf de taart mee, haar schoonzusje werkt bij Bakkerij Timmer en wilde heel graag de taart maken. Niet mijn standaard naked taart van de Bakkerij Timmer van een persoonlijke voor Thijs. Het werd een uitdaging want de olifant die op de taart stond lag al met zijn neus in de taart. Maar die hebben we weer keurig recht op gezet, niemand die het ziet!

Foto's zonder cake

Voor hij aan de taart van zijn tante mag beginnen maak ik als fotograaf op Texel eerst foto's zonder de taart. Zodat je ook mooie foto's van je kind hebt zonder een besmeerd gezicht met taart. Na de cakesmash komt dat er namelijk niet meer van. In de studio heb ik de houten auto klaargezet, Thijs zijn vader en opa hebben een transportbedrijf, ik vond de auto wel heel leuk in dit geval. Thijs vind de auto prima maar de ballonnen zijn nog veel leuker dan de auto. Thijs is handig met de ballonnen, verbouwd de studio in no time en heeft de grootste lol.

Cakesmash foto op Texel in de studio - Fotograaf op Texel
Cakesmash foto met mama op Texel in de studio - Fotograaf op Texel

Samen met mama op de foto

Mama mag samen op de foto met Thijs. Als je er toch bent, adviseer ik altijd om ook even samen op de foto te gaan. De kleintjes vinden dat alleen maar gezellig is mijn ervaring. Mama is best leuk maar ook nu wint de ballon het van mama, het maakt ook niet uit hoe we de ballon aangeven, Thijs draait hem om zodat het het uitstekende stukje van de ballon in zijn mond kan doen. We lachen ons rot. Bijna 1 jaar maar hij weet precies hoe hij het wil! Ik hou ervan, lekker een eigen wil. De vorige keer was Thijs een heel klein mannetje nu een stoere man die duidelijk lekker in zijn vel zit door alle liefde van mama, papa en de opa's en oma's.

De taart van cakesmash Texel

Zodra de taart stond had mama amper tijd om uit beeld te stappen, Thijs had direct de taarttopper te pakken en in zijn mond. Zodra hij die niet meer in zijn handen had volgde de aap en de olifant van marsepein. De bijna jarige vond dat de hele aap wel in zijn mond paste. Mama zegt direct Nee en zijn voor en achternaam.... waarop ik zeg heeft ie dat van zijn vader. Ja zegt ze volmondig, een eigen willetje! We hoeven Thijs niet uit te leggen dat de taart voor hem is en dat je hem kan eten. Hij gaat er vol voor, smeert zijn mooie blouse eronder, zijn stoere spijkerbroek het maakt hem niets uit. Sterk is hij ook want met twee handen pakt hij de taart op die vervolgens door de midden breekt, vind hij niet erg heeft hij direct een mooi groot stuk in de handen. Mama en ik hebben een hoop lol van zijn vrolijkheid.

Cakesmash foto met blauwe taart op Texel in de studio - Fotograaf op Texel
Cakesmash foto op Texel in de studio - Fotograaf op Texel

Cakesmash Texel resultaat

Zodra er meer taart op Thijs zit dan dat hij gegeten heeft is het mooi geweest, Thijs zijn aandacht gaat naar de ballonnen en hij is er klaar mee. Ik help mama even zijn kleding te vervangen door een schoon setje. Normaal geeft ik het restant van de taart mee, in dit geval was alles aan stukjes en overal. Helaas voor mama niets mee naar huis. Ik werk dezelfde dag alle foto's uit en verstuur die zo snel mogelijk. Alle foto's digitaal op origineel formaat en bewerkt. Thijs je bent een super stoere man en ik heb genoten van je!

1 jaar foto op  Texel in de studio - Fotograaf op Texel
1 jaar foto op  Texel in de studio - Fotograaf op Texel
1 jaar foto met blauwe taart  Texel in de studio - Fotograaf op Texel
Cakesmash foto op  Texel in de studio - Fotograaf op Texel

Meer interessante cakesmash blogs

Cakesmash Jaxon

Twee weken voor Jaxon z'n eerste verjaardag kwam hij samen met zijn moeder in de studio voor een cakesmash. De vorige keer in de studio was het nog een kleine man van drie maanden, nu een stoere vent. Bij aankomst staat alles al klaar, mama had ge...

Cakesmash Thijs

Cakesmash in de studio op Texel, Thijs had er zin in. Samen met mama kwam hij in de wandelwagen. Mama had zelf de taart mee, haar schoonzusje werkt bij Bakkerij Timmer en wilde heel graag de taart maken. Niet mijn standaard naked taart van de Bakk...

Cakesmash Vanya

Cakesmash in de studio op Texel, Vanya had er zin in. Vanya kwam voor de tweede keer in de studio bij mij thuis. De vorige keer nog een klein meisje van nog geen twee weken oud voor een newborn shoot. Vanya is nog geen jaar maar loopt al, de meest...