Skip to main content

Cakesmash Vanya

Cakesmash fotograaf Texel

Cakesmash Texel

Vanya kwam voor de tweede keer in de studio bij mij thuis. De vorige keer nog een klein meisje van nog geen twee weken oud voor een newborn shoot. Vanya is nog geen jaar maar loopt al, de meeste kinderen die voor de cakesmash komen zitten en kruipen. Deze blije meid had er zin in, vanaf het moment dat ze in de fotostudio kwam was ze blij.

Foto's zonder cake

Voor we de taart neerzetten bij Vanya maak ik als fotograaf op Texel altijd eerst foto's zonder de taart. Zodat je ook mooie foto's van je kind hebt zonder een besmeerd gezicht met taart. De ballonnen vond ze helemaal super. Het plezier straalt van de foto's af. Wat had ze een plezier!

Fotostudio Foto Sanne Texel
Foto met mama tijdens cakesmash Texel

Samen met mama op de foto

Mama en oma waren mee in de studio. Mama en Vanya hadden de kleding op elkaar af gestemd, ik adviseer altijd om dat te doen dan krijg je rustige foto's en gaat de meeste aandacht naar de gezichten op de foto en word je niet afgeleid door de kleding! Vanya wilde net als de andere kinderen heel graag met mama op de foto. Nadat ook deze foto's werden gemaakt was het tijd voor de taart. De taart topper, die ik op voorraad heb, werd uitgekozen en we zetten de taart neer en dan is het afwachten wat de bijna jarige gaat doen. 

De taart van cakesmash Texel

Bijna alle kinderen trekken eerst de taarttopper uit de taart. Ik geef ze gelijk, die kan je toch niet eten. Deze blije meid was onder de indruk en had alle tijd, dat gaf mij als fotograaf op Texel alle tijd om prachtige fotos te maken van de cakesmash. Soms heb ik maar een paar minuten, deze keer gelukkig wat langer. Als eerste ging haar gezicht vol in de taart voordat ze stukjes begon te eten. 

Cakesmash taart eten Texel

Cakesmash Texel resultaat

Mama, oma en ik hebben genoten van Vanya in de studio, wat een heerlijke meid. Zodra ze er klaar mee was ging ze aan de wandel en waren de ballonnen weer interesanter dan de taart. Tijd om de kleren te wisselen voor een schoon setje, het restant van de taart pak ik in en geef ik mee. Ik werk dezelfde dag alle foto's uit en verstuur die zo snel mogelijk. Alle foto's digitaal op origineel formaat en bewerkt. Het was weer super leuk met Vanya in de studio! Ik heb echt het leukste vak van de wereld!

Cakesmash fotograaf Texel
Cakesmash Texel
Cakesmash spelen met ballonnen op Texel
Lol tijdens de cakesmash texel

Meer interessante cakesmash blogs

Cakesmash Jaxon

Twee weken voor Jaxon z'n eerste verjaardag kwam hij samen met zijn moeder in de studio voor een cakesmash. De vorige keer in de studio was het nog een kleine man van drie maanden, nu een stoere vent. Bij aankomst staat alles al klaar, mama had ge...

Cakesmash Thijs

Cakesmash in de studio op Texel, Thijs had er zin in. Samen met mama kwam hij in de wandelwagen. Mama had zelf de taart mee, haar schoonzusje werkt bij Bakkerij Timmer en wilde heel graag de taart maken. Niet mijn standaard naked taart van de Bakk...

Cakesmash Vanya

Cakesmash in de studio op Texel, Vanya had er zin in. Vanya kwam voor de tweede keer in de studio bij mij thuis. De vorige keer nog een klein meisje van nog geen twee weken oud voor een newborn shoot. Vanya is nog geen jaar maar loopt al, de meest...