Skip to main content

Cakesmash Jaxon

Cakesmash Texel

Cakesmash Texel

Twee weken voor Jaxon z'n eerste verjaardag kwam hij samen met zijn moeder in de studio voor een cakesmash. De vorige keer in de studio was het nog een kleine man van drie maanden, nu een stoere vent. Bij aankomst staat alles al klaar, mama had gekozen voor blauw, ballonnen en thema Nijnte. Zelf nam ze een Nijntje mee met Jaxon zijn naam erop. Super leuk om het zo persoonlijk te maken.

Foto's zonder cake

Voor we gaan kliederen met taart maak ik als fotograaf op Texel altijd eerst foto's zonder de taart. Zodat je ook mooie foto's van je kind hebt zonder een besmeerd gezicht met taart. Na de cakesmash komt dat er namelijk niet meer van. In de studio heb ik een houten auto, vliegtuig en boot staan waar de kinderen in kunnen zitten, soms wel heel fijn voor de ondernemende kinderen die liever op onderzoek uitgaan dan even voor de foto te gaan zitten.

Cakesmash Texel - 1 jaar
Cakesmash Texel - samen met mama op de foto

Samen met mama op de foto

Mama of papa of allebei zijn mee, natuurlijk ga je dan ook samen op de foto. Als je er toch bent, adviseer ik altijd om ook even samen op de foto te gaan. De kleintjes vinden dat alleen maar gezellig is mijn ervaring. Nadat ook deze foto's zijn gemaakt wordt het tijd voor de taart. Er wordt een caketopper gekozen uit de voorraad, we zetten de taart neer en dan is het afwachten wat de bijna jarige gaat doen.

Taart voor de cakesmash Texel

Bijna alle kinderen trekken eerst de taarttopper uit de taart. Ik geef ze gelijk, die kan je toch niet eten. Daarna is het heel voorzichtig een vingertje bij Jaxon. Je ziet hem denken, mag dit, is dit eetbaar, wat vind ik hiervan. We wachten het rustig af maar besluiten dat mama hem gaat helpen en een stukje afbreekt. Zodra hij dat stuk taart in de hand heeft, weet hij heel goed wat hij daarmee doen moet: opeten! We laten hem lekker zijn gang gaan.

Cakesmash Texel kliederen met taart - Foto Sanne
Taart eten tijdens Cakesmash Texel

Cakesmash Texel resultaat

Jaxon geeft zelf aan dat hij er wel klaar mee is en liever nog even met de blokken speelt. Helemaal goed, mama maakt Jaxon een beetje schoon en dan gaan ze met het restant van de taart (lekker als toetje of voor bij de thee) weer naar huis. Ik werk dezelfde dag alle foto's uit en verstuur die zo snel mogelijk. Alle foto's digitaal op origineel formaat en bewerkt. Het was weer super leuk met Jaxon in de studio!

Cakesmash Texel - Foto in de studio met nijntje
Lekkere taart met cakemash Texel
Hieperdepiep Hoera 1 jaar - cakesmash Texel
Achtergrond cakesmash Texel met nijntje - Fotograaf op Texel

Meer interessante cakesmash blogs

Cakesmash Jaxon

Twee weken voor Jaxon z'n eerste verjaardag kwam hij samen met zijn moeder in de studio voor een cakesmash. De vorige keer in de studio was het nog een kleine man van drie maanden, nu een stoere vent. Bij aankomst staat alles al klaar, mama had ge...

Cakesmash Thijs

Cakesmash in de studio op Texel, Thijs had er zin in. Samen met mama kwam hij in de wandelwagen. Mama had zelf de taart mee, haar schoonzusje werkt bij Bakkerij Timmer en wilde heel graag de taart maken. Niet mijn standaard naked taart van de Bakk...

Cakesmash Vanya

Cakesmash in de studio op Texel, Vanya had er zin in. Vanya kwam voor de tweede keer in de studio bij mij thuis. De vorige keer nog een klein meisje van nog geen twee weken oud voor een newborn shoot. Vanya is nog geen jaar maar loopt al, de meest...