Skip to main content

Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel

 • Op zoek naar een romantische plek voor een huwelijksaanzoek? Denk dan eens aan de vuurtoren van Texel. Er waait een noordwestenwind, kracht zeven, het is koud en guur bovenop de vuurtoren van Texel. Het middagzonnetje zakt en geeft een prachtig warm licht en zorgt nog voor een beetje warmte.

Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel

Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel - Fotograaf Texel

Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel

Op zoek naar een romantische plek voor een huwelijksaanzoek? Denk dan eens aan de vuurtoren van Texel. Er waait een noordwestenwind, kracht zeven, het is koud en guur bovenop de vuurtoren van Texel. Het middagzonnetje zakt en geeft een prachtig warm licht en zorgt nog voor een beetje warmte. Als fotografe is het wachten op Michel en Samira, ik zit in het complot. Ik sta al bovenop buiten als ik ze samen over het pad naar de vuurtoren zie lopen. Op het meest luwe plekje wacht ik met mijn camera in de hand tot ook zij alle treden hebben opgelopen en bovenop de vuurtoren staan.

Vuurtoren is de plek voor een huwelijksaanzoek

Michel en Samira komen naar buiten, wie al eens op de vuurtoren is geweest, weet: het is er smal, ik sta daar met mijn fototas en ze kunnen passeren. Michel zorgt dat Samira voor gaat en zonder woorden maken Michel en ik kennis, beide weten we wat er komen gaat. Ik stuur ze met handgebaren eerst een rondje rondom. Zodra ze rond zijn geweest, lees vijf minuten later, lopen ze me weer voorbij. Het moment is daar, hij vraagt haar ten huwelijk. Ze zegt JA! Emotioneel, ontroerd en verbaasd genieten ze samen bovenop de vuurtoren, tsja met mij erbij maar voor de rest is er niemand boven. De vuurtoren van Texel is de perfecte plek voor een huwelijksaanzoek. Michel en Samira wisten dat ook en kozen deze locatie voor hun bijzondere moment.

Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel - Fotograaf Texel Verloving op de vuurtoren van Texel - Fotograaf Texel

Verlovingsring is te groot

Terwijl hij nog op een knie zit, komt de ring te voorschijn, een prachtige gouden ring met een diamant. Hij verontschuldigt zich direct voor het feit dat de ring te groot is, maar dat is bewust gedaan zodat die op maat gemaakt kan worden en dan kan er ook nog tekst in. We maken nog een paar foto's boven en dan laat ik ze even alleen om samen te genieten van het moment. Een verdieping lager tref ik ze weer en dalen we samen de vuurtoren af. We maken prachtige foto's binnenin de vuurtoren.

Vuurtoren Texel

De vuurtorenmedewerkster, die ik als fotografe verteld had dat ik een huwelijksaanzoek had is nieuwsgierig naar het antwoord van Samira.. Samira stelt mij en de medewerkster de vraag of hij eigenlijk wel op een knie is gegaan? JA, zeg ik, gelukkig heeft het toekomstig bruidspaar straks de foto's, straks bewijs. Blij en gelukkig stappen we naar buiten. Inmiddels weet ik dat ze net een huis hebben gekocht en dat Michel niet meer wilde wachten met Samira ten huwelijk vragen. Nu genieten en leuke dingen doen. Eenmaal buiten maken we nog wat foto's met de hele vuurtoren erop.

Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel - Fotograaf Texel Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel - Fotograaf Texel

Huwelijkaanzoek Fotograaf Texel

De foto's van het huwelijksaanzoek op Texel zijn gemaakt, ik wens ze beiden heel veel geluk en liefde. Wat ben ik bevoorrecht dat ik op deze belangrijke momenten even deel uit mag maken van hun leven. Ze beloven me er een mooi leven samen van te maken. Ik rij naar huis met een glimlach op mijn gezicht, wat is de liefde toch mooi. Eenmaal thuis werk ik direct de foto's uit, die ontvangen ze enkele uurtjes later via een download. Alle foto's op origineel formaat en bewerkt. Mijn werk zit erop, hun werk aan het huwelijk gaat beginnen.

Een onvergetelijk huwelijksaanzoek op Texel

Een huwelijksaanzoek op Texel is een unieke manier om de liefde van uw leven ten huwelijk te vragen. Texel biedt talloze romantische locaties om uw partner te verrassen en de vraag te stellen. De vuurtoren van Texel is een populaire locatie voor een huwelijksaanzoek. De hoogte en de prachtige omgeving creëren een onvergetelijke ervaring die het aanzoek nog specialer maakt. Een huwelijksaanzoek op Texel is dan ook een geweldige manier om uw toekomstige bruid of bruidegom te laten zien hoeveel u van hem of haar houdt. Kies voor een huwelijksaanzoek op Texel en maak er een onvergetelijke dag van.

Lees meer over huwelijksaanzoek op Texel

Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel - Fotograaf Texel
 • Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel - Fotograaf Texel
 • Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel - Fotograaf Foto Sanne
 • Fotoshoot in de vuurtoren van Texel - Fotograaf Texel
 • Verlovingsfotoshoot bij de vuurtoren van Texel - Fotograaf Texel

Meer interessante huwelijksaanzoek blogs

Lees meer …Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel

 • Hits: 681

Een uniek huwelijksaanzoek op Texel - Ontdek het verhaal van Arjan en Daisy

 • Arjan gaat zijn geliefde Daisy ten huwelijk vragen op Texel. Hij wil een onvergetelijk en uniek huwelijksaanzoek op de steiger van Texel, in het bijzijn van hun kinderen. De steiger van Waddenveer De Vriendschap is de perfecte locatie voor deze bijzondere gebeurtenis.

Een uniek huwelijksaanzoek op Texel - Ontdek het verhaal van Arjan en Daisy

Een uniek huwelijksaanzoek op Texel - Fotograaf Texel

Unieke locatie voor huwelijksaanzoek op Texel

Arjan gaat zijn geliefde Daisy ten huwelijk vragen op Texel. Hij wil een onvergetelijk en uniek huwelijksaanzoek op de steiger van Texel, in het bijzijn van hun kinderen. De steiger van Waddenveer De Vriendschap is de perfecte locatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Het plannen van dit aanzoek gebeurde in het geheim. 's Ochtends vertrekken ze met de boot vanaf Den Helder naar Texel, waar de oudste dochter Ramona samen met haar zusje en twee broertjes een half uur later aankomen. Arjan had Daisy uitgenodigd voor een romantisch weekendje Texel en zij heeft geen idee dat ze ten huwelijk gevraagd zal worden.

De steiger is een unieke plek voor een huwelijksaanzoek

De kinderen arriveren als eerste op de steiger en wachten daar op hun ouders. Zodra Arjan en Daisy het pad door de duinen oplopen, komen ze hun kinderen op de steiger tegen. Daisy heeft geen idee wat er gaat gebeuren en zodra ze haar kinderen op de steiger ziet staan, komen de tranen van geluk en ontroering. Arjan gaat op een knie en vraagt haar ten huwelijk, en haar antwoord is een volmondig 'JA'. De kinderen zijn dolgelukkig en ook zij pinken de nodige tranen weg. Eindelijk dezelfde achternaam als de kinderen, een lang gekoesterde wens van Daisy, gaat in vervulling!

Een uniek huwelijksaanzoek op de steiger van Texel - Fotograaf Texel Fotoshoot na huwelijksaanzoek op de steiger van Waddenveer de Vriendschap op Texel - Fotograaf Texel

Foto's op de steiger na uniek huwelijksaanzoek op Texel

Hoe Arjan alles zo stiekem voor het unieke huwelijksaanzoek op Texel geregeld heeft moet hij uitleggen. De kinderen krijgen een groot compliment want ze hebben alles geheim gehouden. De steiger van Waddenveer De Vriendschap is een unieke plek voor een huwelijksaanzoek, en het is dan ook een bijzonder moment dat vastgelegd moet worden. Als fotograaf van Texel maak ik foto's van het toekomstige bruidspaar op de steiger, samen met hun kinderen.

Genieten op strand van Texel na huwelijksaanzoek

Na het huwelijksaanzoek maken we een fotoserie op het strand van Texel. De kinderen zijn niet dol op foto's, maar de klik tussen mij en de kinderen is er, en samen hebben we veel plezier als we lekker gaan rennen en springen op het strand. Uiteraard krijgen de kinderen ook op sommige foto's een prominente plek op de voorgrond.

Verlovingsfotoshoot Texel - Foto Sanne Een uniek huwelijksaanzoek op Texel - Fotograaf Texel

Genieten van familiefoto's op het strand van Texel na huwelijksaanzoek

Na het huwelijkaanzoek gaan ze met zijn allen lekker lunchen bij de buren van Kaap Noord. Ik ga naar huis om de fotos van het huwelijksaanzoek uit te werken en snel digitaal toe te sturen.

Gezin aanwezig bij huwelijksaanzoek op het eiland

Het huwelijksaanzoek was zo geslaagd dat Arjan en Daisy hebben besloten om ook op Texel te trouwen. Ze hebben me gevraagd om hun huwelijk op Texel te fotograferen. Ik ben trots dat ik daarbij aanwezig mag zijn en hun speciale dag mag vastleggen. Lees meer over Trouwen op Texel.

Lees meer over huwelijksaanzoek op Texel

Familiefoto's na verloving op Texel - Fotograaf Texel
 • Een uniek huwelijksaanzoek op steiger van Texel - Fotograaf Texel
 • Een uniek huwelijksaanzoek met ring op Texel - Fotograaf Texel
 • Een uniek huwelijksaanzoek op Texel - Fotograaf Texel
 • Een uniek huwelijksaanzoek op Texel - Fotograaf Texel

Meer interessante huwelijksaanzoek blogs

Lees meer …Een uniek huwelijksaanzoek op Texel - Ontdek het verhaal van Arjan en Daisy

 • Hits: 716

Unieke herinneringen: Spontaan huwelijksaanzoek op Texel

 • Texel, het grootste Nederlandse Waddeneiland, is een populaire bestemming voor een romantisch uitje. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel stellen ervoor kiezen om hier hun huwelijksaanzoek te doen. Zo ook Herwin, die Sanne, een fotograaf op Texel, benaderde met het verzoek om zijn huwelijksaanzoek op Texel vast te leggen. Sanne stemde in en zo begon het avontuur van een spontaan huwelijksaanzoek op Texel.

Huwelijksaanzoek op de vuurtoren van Texel

Huwelijksaanzoek op Texel

Een Spontaan Huwelijksaanzoek op Texel

Texel, het grootste Nederlandse Waddeneiland, is een populaire bestemming voor een romantisch uitje. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel stellen ervoor kiezen om hier hun huwelijksaanzoek te doen. Zo ook Herwin, die Sanne, een fotograaf op Texel, benaderde met het verzoek om zijn huwelijksaanzoek op Texel vast te leggen. Sanne stemde in en zo begon het avontuur van een spontaan huwelijksaanzoek op Texel.

De locatie van het huwelijksaanzoek op Texel

Als professionele fotograaf op Texel word ik, Sanne, benaderd door Herwin via Whatsapp met de vraag of ik zijn huwelijksaanzoek op Texel wil vastleggen. We communiceren voornamelijk via WhatsApp om de verrassing niet te verpesten. Na wat overleg besluit Herwin om zijn aanzoek te doen bij de Steiger van Waddenveer De Vriendschap in De Cocksdorp. Het is winter en de steiger is vanwege het stormseizoen verplicht afgebroken, maar de palen staan er nog. Herwin vraagt of ik het aanzoek van een afstand kan fotograferen als verrassing. Dit blijkt makkelijk te zijn omdat veel mensen foto's maken van de palen in het zand. Ik wacht al ruim op tijd op het strand om het aanzoek vast te leggen.

Huwelijksaanzoek bij de steiger op Texel Huwelijksaanzoek op strand Texel

Wachten op huwelijksaanzoek

Ik stuur nog snel een berichtje naar Herwin als ik op locatie ben en hij deelt zijn locatie via WhatsApp, omdat hij de app daarna wil verwijderen om te voorkomen dat zijn vriendin het ziet. Na een kwartier wachten begin ik me af te vragen of ik op de juiste plek sta en of ze bij de andere steiger zijn. Gelukkig hebben Herwin en ik afgesproken dat ze via het pad bij de steiger naar beneden komen. Ik sta klaar met mijn camera, maar er komt niemand. Gelukkig heeft Herwin een foto gestuurd en een omschrijving van hun kleding. Op een gegeven moment zie ik een stel vanaf een andere strandopgang 100 meter verder aankomen en ik herken ze aan hun kleding. Herwin gaat spontaan op zijn knie en vraagt Kelly ten huwelijk. Ze zegt "Ja" en tranen vloeien. 

Huwelijksaanzoek op het strand

Ik maak foto's van het hele gebeuren en ook van het gezin van het stel dat erbij is gekomen om ze te feliciteren en de ring te bekijken. Als ik weer thuis ben, bewerk ik de foto's en stuur ik ze enkele uren later naar het stel via een download. De foto's zijn in origineel formaat en bewerkt. Ik voel me bevoorrecht dat ik deel uit mag maken van dit belangrijke moment in hun leven. 

Huwelijksaanzoek bij steiger Waddenveer op Texel Huwelijksaanzoek op Texel

Huwelijkaanzoek Fotograaf Texel

Na het spontane huwelijkaanzoek maak ik nog foto's van ook het gezin dat erbij is gekomen om ze te feliciteren en de ring te bekijken. Als ik weer thuis ben, bewerk ik de foto's en stuur ik ze enkele uren later naar het verloofde stel via een download. De foto's zijn in origineel formaat en bewerkt. Ik voel me bevoorrecht dat ik deel uit mag maken van dit belangrijke moment in hun leven. Ik wens ze alle geluk van de wereld!

Lees meer over huwelijksaanzoek op Texel

 • Huwelijksaanzoek op strand bij vuurtoren Texel
 • Huwelijksaanzoek op Texelse strand
 • Huwelijksaanzoek met ring op Texel
 • Spontaan huwelijksaanzoek op Texel

Meer interessante huwelijksaanzoek blogs

Lees meer …Unieke herinneringen: Spontaan huwelijksaanzoek op Texel

 • Hits: 411

Het perfecte huwelijksaanzoek: verras je partner op het strand van Texel

 • Als fotograaf op Texel heb ik al vele huwelijksaanzoeken mogen vastleggen op camera, maar het aanzoek van Bernold aan Lisanne zal me altijd bijblijven. Op het strand van Texel vroeg Bernold zijn geliefde ten huwelijk tijdens een romantische strandwandeling bij de vuurtoren. Hoewel het op de dag van het aanzoek regende, kon Bernold niet langer wachten om zijn aanzoek te doen. Als fotograaf trok ik mijn gele regenjas en laarzen aan en ging ik naar het strand om het aanzoek stiekem vast te leggen.

Het perfecte huwelijksaanzoek: verras je partner op het strand van Texel

Huwelijksaanzoek bij vuurtoren Texel

Huwelijksaanzoek op het strand van Texel

Als fotograaf op Texel heb ik al vele huwelijksaanzoeken mogen vastleggen op camera, maar het aanzoek van Bernold aan Lisanne zal me altijd bijblijven. Op het strand van Texel vroeg Bernold zijn geliefde ten huwelijk tijdens een romantische strandwandeling bij de vuurtoren. Hoewel het op de dag van het aanzoek regende, kon Bernold niet langer wachten om zijn aanzoek te doen. Als fotograaf trok ik mijn gele regenjas en laarzen aan en ging ik naar het strand om het aanzoek stiekem vast te leggen.

Het strand is de plek voor een huwelijksaanzoek.

Op het strand stond ik klaar om het huwelijksaanzoek vast te leggen. Terwijl ik wachtte op Bernold en zijn familie, vroeg ik me af of Lisanne mee zou komen vanwege de regen. Gelukkig verschenen ze iets later dan gepland op het strand en vroeg Bernold direct na twee stappen op het strand zijn geliefde ten huwelijk. Ik moest hard lopen om op tijd bij hen te zijn, maar het was het waard. Lisanne zei volmondig JA en de verlovingsring werd om haar vinger geschoven.

Een zoen na huwelijksaanzoek op strand Texel Blij met verlovingsring bij vuurtoren op Texel

Zo blij met de verlovingsring op het strand van Texel

Ondanks de regen vierden Bernold en Lisanne hun liefde, onder toeziend oog van hun kinderen, opa en oma en natuurlijk mij als fotograaf. Na het aanzoek op het strand van Texel, begon het genieten pas echt. De champagne ging open en de glazen klonken terwijl er gekust werd met de ouders en kinderen. Zelfs het weer was hen goed gezind, want het werd droog en we konden foto's maken bij de vuurtoren zonder jassen aan.

Verlovingsfoto bij de vuurtoren op Texel

Het huwelijksaanzoek op het strand van Texel zit erop, langzaam begint Lisanne zich te realiseren dat ze verloofd is en dat ze ten huwelijk is gevraagd. Lisanne straalde van geluk en ik kon als fotograaf deze mooie momenten vastleggen. Een paar uur later kregen ze de foto's al binnen, zowel in origineel formaat als bewerkt. Het was een onvergetelijk huwelijksaanzoek op Texel, ondanks de regen.

Verlovingsfotoshoot Texel De blik na huwelijksaanzoek op Texel - fotograaf Texel

Huwelijkaanzoek Fotograaf Texel

De blik in de ogen van Lisanne zegt genoeg! Ze is gelukkig, ze gaat trouwen met de vader van haar twee kinderen! De foto's van het huwelijksaanzoek op Texel zijn gemaakt, wat heb ik toch een prachtig vak als fotograaf op Texel. Ik rij naar huis met een glimlach op mijn gezicht, een nat pak van de regen maar dat is niet erg want, wat is de liefde toch mooi. Eenmaal thuis werk ik direct de foto's uit, die ontvangen ze enkele uurtjes later via een download. Alle foto's op origineel formaat en bewerkt. Mijn werk zit erop, hun werk aan het huwelijk gaat beginnen. 

Een onvergetelijk huwelijksaanzoek op Texel

Een huwelijksaanzoek op Texel is een unieke manier om de liefde van je leven ten huwelijk te vragen. Het prachtige strand van Texel biedt een romantische locatie voor een onvergetelijk aanzoek. Laat je toekomstige bruid of bruidegom zien hoeveel je van hem of haar houdt door het aanzoek te doen op het mooie eiland Texel. Als fotograaf op Texel help ik jullie graag bij het vastleggen van deze speciale momenten op camera.

Lees meer over huwelijksaanzoek op Texel

Huwelijksaanzoek op Texel - Foto Sanne
 • Huwelijksaanzoek op Texel
 • Huwelijksaanzoek op Texel
 • Huwelijksaanzoek op strand bij vuurtoren Texel - Fotograaf op Texel
 • Liefde op Texel - Huwelijksaanzoek op strand

Meer interessante huwelijksaanzoek blogs

Lees meer …Het perfecte huwelijksaanzoek: verras je partner op het strand van Texel

 • Hits: 460

Romantisch Huwelijksaanzoek bij vuurtoren op Texel

 • Een onverwacht moment van verrassing voor Alina en ook voor mij als fotograaf. Tijdens hun babymoon op Texel had Alina een zwangerschapsshoot geboekt voor zichzelf en haar partner Manuel. Alles verliep vlot, de zwangerschapsshoot was een groot succes met een prachtige buik, een zacht zonnetje en bovenal een overvloed aan liefde tussen Alina en Manuel. Na de fotoshoot in de duinen wilde Manuel graag nog enkele foto's bij de zee.

Romantisch Huwelijksaanzoek bij vuurtoren op Texel

Romantisch Huwelijksaanzoek bij vuurtoren op Texel

Ervaar een betoverend huwelijksaanzoek bij de vuurtoren op Texel!

Een onverwacht moment van verrassing voor Alina en ook voor mij als fotograaf. Tijdens hun babymoon op Texel had Alina een zwangerschapsshoot geboekt voor zichzelf en haar partner Manuel. Alles verliep vlot, de zwangerschapsshoot was een groot succes met een prachtige buik, een zacht zonnetje en bovenal een overvloed aan liefde tussen Alina en Manuel. Na de fotoshoot in de duinen wilde Manuel graag nog enkele foto's bij de zee. Geen probleem. Terwijl we ons klaarmaakten om foto's te maken, gaf Manuel mij een stille hint - hij had een trouwring en zou een huwelijksaanzoek doen bij de vuurtoren op Texel.

Emotioneel huwelijksaanzoek bij de vuurtoren op Texel

Ik knipperde twee keer met mijn ogen en schakelde snel over van zwangerschapsfotograaf naar huwelijksaanzoekfotograaf. Het was ontzettend leuk, en ik leidde Alina en Manuel naar een prachtige plek in de duinen met de vuurtoren op de achtergrond. Een huwelijksaanzoek met de vuurtoren van Texel is immers buitengewoon romantisch en betoverend. Eenmaal daar ging Manuel op één knie voor Alina, die net als ik volkomen verrast was. Tranen van geluk stroomden over haar wangen, en met een volmondig "JA" stemde ze ermee in om met Manuel te trouwen. Ze wilde niets liever dan met hem in het huwelijksbootje stappen.

Romantisch Huwelijksaanzoek bij vuurtoren op Texel Romantisch Huwelijksaanzoek met ring bij vuurtoren op Texel

De ring om de vingers tijdens huwelijksaanzoek bij de vuurtoren op Texel

Het huwelijksaanzoek bij de vuurtoren op Texel was een enorm succes. De ring die Manuel had uitgekozen voor zijn toekomstige bruid paste perfect. Hij vertelde eerlijk dat hij enkele ringen uit haar sieradendoos had geleend en deze had meegenomen naar de juwelier. Het was een prachtige ring die Alina met trots om haar vinger droeg. Hoewel we al uitgebreid foto's hadden gemaakt, besloot ik het stel nogmaals te fotograferen, dit keer met de ring om haar hand.

Fotoshoot tijdens het huwelijksaazoek op Texel

De locatie voor een huwelijksaanzoek bij de vuurtoren op Texel is werkelijk uniek. Het gebied is omgeven door prachtige duinen, biedt uitzicht op de zee en natuurlijk de majestueuze vuurtoren. Bovendien is het er vaak rustig, afhankelijk van het tijdstip van het huwelijksaanzoek. Na het aanzoek konden Alina en Manuel heerlijk samen in de duinen zitten, wandelen met uitzicht op zee, en genieten van elkaars gezelschap en de liefde die tussen hen bloeide.

Romantisch Huwelijksaanzoek strand Texel Romantisch Huwelijksaanzoek in de duinen op Texel

De ring om de vingers na huwelijksaanzoek op Texel

Nadat het huwelijksaanzoek was vastgelegd, besloot ik als fotograaf op Texel nog een fotoserie te maken van het stralende stel. De foto's waren spontaan, ongedwongen en straalden puur geluk uit. Het vastleggen van een ontspannen huwelijksaanzoek is soms een uitdaging, maar aangezien ik tijdens de zwangerschapsshoot al weinig van Manuel had gemerkt, waren alle foto's perfect gelukt. Ik vind het belangrijk om het aanstaande echtpaar na het huwelijksaanzoek even de tijd te geven om aan het idee te wennen en elkaar diep in de ogen te kijken. Bij deze foto lukte dat altijd prima, met een beetje privacy en tijd voor elkaar, zonder mijn aanwezigheid.

Huwelijksaanzoek tijdens zwangerschapsshoot op Texel

Alina en Manuel kwamen voor een zwangerschapsshoot, maar Manuel besloot dat het een ideaal moment was om zijn Alina ten huwelijk te vragen. Ze wilden graag dat ik, Foto Sanne, ook hun huwelijksaanzoek zou vastleggen. Droom jij er ook altijd al van om een huwelijksaanzoek te doen op het strand van Texel of een zwangerschapsshoot te hebben? Neem contact met mij op voor unieke locaties en ideeën voor jouw huwelijksaanzoek op Texel of de mooiste zwangerschapsshoots.

Lees meer over huwelijksaanzoek op Texel

Huwelijksaanzoek tijdens babymoon op Texel
 • Romantisch Huwelijksaanzoek bij vuurtoren op Texel
 • Romantisch Huwelijksaanzoek bij vuurtoren op Texel
 • Zwanger op de foto in de duinen op Texel
 • Zwangerschapsfotoshoot in de duinen op Texel

Meer interessante huwelijksaanzoek blogs

Lees meer …Romantisch Huwelijksaanzoek bij vuurtoren op Texel

 • Hits: 809