Skip to main content

Prachtige zwangerschapsfoto's op het strand van Texel

Babymoon op Texel

Babymoon op Texel

Als aanstaande ouders is het heerlijk om nog even samen te genieten voordat de baby komt. Een babymoon op Texel is daarvoor een uitstekende keuze. Zo ook voor Floor en haar partner, die samen met hun dochter Nina naar Texel kwamen voor een zwangerschapsshoot. Bij een zwangerschapsshoot is het belangrijk om te fotograferen wanneer de buik mooi zichtbaar is. Het weer kan echter een uitdaging vormen, daarom is het belangrijk om ook met minder mooi weer foto's te kunnen maken. 

Spontane zwangerschapsfoto's in de duinen

Op de dag van de shoot was het half april en het weer liet het afweten. Er stond een gure noordoostenwind en het was koud, vooral voor de kleine Nina. Maar toen ze naar een luwe plek in de duinen liepen, brak de zon door en was het gelijk een stuk aangenamer. Hier maakte Foto Sanne spontane zwangerschapsfoto's van het gezin. Ook de aanstaande grote zus Nina wilde graag met papa en mama op de foto en zij genoot ervan om samen met hen lekker aan de wandel te zijn in de duinen.

Als aanstaande grote zus wilde Nina heel graag met papa en mama op de foto. We beginnen lekker met zijn alleen in de duinpan. Zodra Nina aangeeft dat ze het een beetje koud krijgt pakken we haar lekker dik in, in haar eigen jas en ze krijgt de jas van papa erbij over zicht heen. Lekker warm ingepakt en voorzien van een pakje drinken ga ik als zwangerschapsfotograaf verder met fotos van de ouders samen. 

Spontane zwangerschapsstoot Texel
Geboortekaartje foto op strand Texel - Fotograaf Texel

Zwangerschapsfoto voor geboortekaartje

Nina ziet dat haar ouders op de foto gaan samen en wil al snel ook weer erbij op de foto. In het contact voorafgaand aan de zwangerschapsshoot op Texel gaf Floor aan een zoon te verwachten en ze hadden ook al een naam. Ik nam de letter blokken mee waarmee we Nina konden laten spelen met de ouders op de achtergrond. Een super leuk en orgineel idee voor een geboortekaartje. 

Zwangerschapsfotograaf Texel maakt graag spontane foto's.

Het betrekken van een broertje of zusje bij de zwangerschapsshoot maakt het anders dan wanneer alleen de aanstaande moeder met een dikke buik en de vader gefotografeerd worden. In dit geval werd Nina volop betrokken bij de fotoshoot en werd zij uitgedaagd om lekker te rennen. Hierdoor verscheen niet alleen een grote glimlach op haar gezicht, maar ook op die van haar ouders.

Spontane zwangerschapsfotoshoot op strand Texel

Jurken Mii Estillo lenen bij zwangerschapsfotograaf Texel

Een zwangerschapsshoot tussen week 30 en 38 van de zwangerschap is vaak het moment dat de buik mooi zichtbaar is en daarom een ideaal moment voor een zwangerschapsshoot. Floor had een prachtige buik en keek ernaar uit om mooie foto's te hebben als herinnering aan deze bijzondere periode. Ze had vooraf contact gehad met Foto Sanne via WhatsApp over de zwangerschapsjurken en kleding. Foto Sanne nam Mii Estillo jurken mee die gratis geleend en gebruikt konden worden. Floor koos voor de stijlvolle, strakke zwarte jurk met kol die prachtige beelden opleverde in de duinen. Daarnaast had Foto Sanne ook een witte en een beige jurk mee.

Babymoon, nog even genieten van de dikke buik op Texel

Een zwangerschapsshoot op Texel is een prachtige manier om deze bijzondere periode vast te leggen op een unieke manier. Foto Sanne legde de ontspannen sfeer vast in spontane foto's van het gezin en de dikke buik. Een babymoon op Texel is de perfecte gelegenheid om te genieten van deze bijzondere periode. Boek nu jouw babymoon op Texel en maak jouw zwangerschap onvergetelijk met prachtige zwangerschapsfoto's op Texel met Foto Sanne. Dezelfde middag ontvang je alle foto's digitaal, bewerkt en op origineel formaat.

Babymoon Texel - fotoshoot in de duinen - Fotograaf Foto Sanne Texel
Zwangerschapsfotoshoot in de duinen van Texel
Samen met papa en mama en de dikke buik op de foto op Texel
Zwangerschapsfoto met het gezin op Texel
Babymoon met fotoshoot in de duinen op Texel

Meer interessante zwangerschapsfotoshoot blogs

Babymoon op Texel: genieten van een ontspannen zwangerschapsshoot op Texel

Als aanstaande ouders is het heerlijk om nog even samen te genieten voordat de baby komt. Een babymoon op Texel is daarvoor een uitstekende keuze. Zo ook voor Floor en haar partner, die samen met hun dochter Nina naar Texel kwamen voor een zwanger...

Maak prachtige zwangerschapsfoto's met de zee en vuurtoren op Texel

Geniet nog even van elkaar voordat de kleine geboren wordt en leg deze bijzondere periode vast met een zwangerschapsfotoshoot op Texel. Foto Sanne is dé specialist in het maken van prachtige zwangerschapsfoto's op het eiland. Geen geposeerde foto'...

Prachtige zwangerschapsfoto's op het strand van Texel

Hugo en Maartje wilden hun zwangerschap op een bijzondere manier vastleggen en reisden daarom af naar het prachtige Texel. Vorig jaar trouwden ze op dit eiland en nu wilden ze hier ook graag een zwangerschapsshoot doen, het liefst op het strand me...