Skip to main content

Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschapsfoto in de duinen - Fotograaf Texel
Zwangerschapsfoto op strand Texel met jurk Mii Estillo
Zwangerschapsfoto op Texel bij de vuurtoren Texel
Zwangerschapsfoto in de duinen, samen met zusje
Zwangerschapsfoto in de duinen - Foto Sanne
Zwangerschapsfoto in de duinen - Babymoon Texel
Zwangerschapsfoto in de duinen op Texel
Babymoon op Texel met fotoshoot in de duinen
Babymoon op Texel met fotoshoot in de duinen
Babymoon op Texel met fotoshoot in de duinen - zwangerschapsfotoshoot
Babymoon op Texel met fotoshoot in zee
Babymoon op Texel met fotoshoot in de duinen - zusje op zwangerschapsfoto

Laatste blog berichten Zwangerschapsfotoshoot Texel

Maak prachtige zwangerschapsfoto's met de zee en vuurtoren op Texel

Geniet nog even van elkaar voordat de kleine geboren wordt en leg deze bijzondere periode vast met een zwangerschapsfotoshoot op Texel. Foto Sanne is dé specialist in het maken van prachtige zwangerschapsfoto's op het eiland. Geen geposeerde foto's, maar spontane en natuurlijke beelden.

Prachtige zwangerschapsfoto's op het strand van Texel

Hugo en Maartje wilden hun zwangerschap op een bijzondere manier vastleggen en reisden daarom af naar het prachtige Texel. Vorig jaar trouwden ze op dit eiland en nu wilden ze hier ook graag een zwangerschapsshoot doen, het liefst op het strand met de duinen en de zee.

Babymoon op Texel: genieten van een ontspannen zwangerschapsshoot op Texel

Als aanstaande ouders is het heerlijk om nog even samen te genieten voordat de baby komt. Een babymoon op Texel is daarvoor een uitstekende keuze. Zo ook voor Floor en haar partner, die samen met hun dochter Nina naar Texel kwamen voor een zwangerschapsshoot. Bij een zwangerschapsshoot is het belangrijk om te fotograferen wanneer de buik mooi zichtbaar is. Het weer kan echter een uitdaging vormen, daarom is het belangrijk om ook met minder mooi weer foto's te kunnen maken.
Babymoon op Texel met fotoshoot in de duinen

Zwangerschaps fotoshoot Texel

Zwangerschapsfotoshoot in de Texelse natuur, waar we kunnen genieten van het prachtige landschap en mooie locaties. Als moeder en fotografe weet ik, Sanne, hoe bijzonder de periode is dat je zwanger bent. Samen leggen we deze bijzondere gebeurtenis vast door prachtige foto's en maken er een unieke dierbare herinnering van. Tijdens de fotoshoot mag je als aanstaande mama alleen op de foto maar uiteraard ook met je partner. Zijn er al broertjes en zusjes dan mogen die uiteraard ook mee op de foto! Na de fotoshoot ontvangen jullie alle foto's van de zwangerschapsfotoshoot digitaal bewerkt in kleur op orgineel formaat. Jullie kunnen dan zelf beslissen of jullie een album willen maken of iets willen laten afdrukken en dat kunnen jullie zelf regelen.

Zwangerschapsfotoshoot in de studio, thuis of vakantieaccomocatie

Zwangerschapsfotos in de studio is ook mogelijk. Prachtige foto's van de dikke buik op een zwarte, witte of beige achtergrond. Een unieke dierbare herinnering. In de studio is ook ruimte om samen met je partner fotos te maken. In overleg kunnen ook broertjes of zusjes mee. Maak je liever thuis of op jullie vakantie accomodatie fotos binnen dan kan dat uiteraard ook, dan neem ik de studio lampen mee en maken we de foto's bij jullie op locatie. Met name voor de blote buik foto's is het soms wel fijn om dat in een prive setting te doen waar je jezelf op je gemak voelt.

Babymoon op Texel met fotoshoot in de duinen
Spontane zwangerschapsfotoshoot op Texel in de duinen

Werkwijze Babymoon foto's

Vaak ontvang je dezelfde dag nog alle foto's die ik, Foto Sanne, gemaakt heb digitaal op orgineel formaat. De fotos zijn in kleur en allemaal bewerkt door mij. Wil je ook graag zwart/wit foto's dan kun je dat bij je pakket boeken.

De mooiste plekken op Texel

De mooiste plekjes weet ik als Texelse fotograaf te vinden. Ik ken het eiland en weet daardoor met welke windrichting een luwe plek hebben of juist wat wind vangen zodat de jurken mooi op de wind kunnen wapperen. Hebben jullie zelf een speciale plek op het eiland dan hoor ik het graag!

Zwangerschapsfotoshoot op Texel door Fotograaf Texel
Zwangerschapsfotoshoot met zwart-wit foto's op Texel

Zwangerschapsjurken Mii Estilo lenen

Foto Sanne heeft prachtige zwangerschapsjurken van het merk Mii Estilo. Een zandkleurige van een body en een tule bovenstuk, een stijlvol strakke zwarte met kol en lange mouwen en een roze kanten met V hals en lange mouwen. Wilt u een jurk lenen, geeft het voor de fotoshoot aan. Uiteraard geld dit ook voor de fotoshoots op locatie! Geef bij het boeken van de fotoshoot aan dat u graag de jurk/jurken wil lenen en dan neem ik ze mee, met de wind in de buitenlucht waait de jurk soms prachtig op. Echte texelse strand/duinen zwangerschapsfoto's. Uiteraard maken we ook foto's in uw eigen kleden, als extra doen we er een paar met de jurk naar keuze van Mii Estillo aan.

Fotopakket

 • Fotoshoot op locatie of studio
 • Kleurenfoto's
 • Alle foto's digitaal te downloaden

225,00

Extra bij te boeken

 • Zwart-wit foto's, een professionele bewerking van zwart-wit

50,00

Reactie van blije klanten

 • Wij een heel leuke fotoshoot gehad met Sanne, om onze zwangerschap en dikke buik vast te leggen. Sanne was prettig in het contact en bij het maken van de afspraak en relaxed en gezellig tijdens de shoot. Het resultaat zijn prachtige gevarieerdere foto’s, waar we heel blij mee zijn.

  Christa
  Zwangerschapsshoot Texel

  ★★★★★

 • Mooie shoot gedaan met mijn hoogzwangere buik, en later met de kindjes bij de vuurtoren. Vakvrouw, super resultaat!!

  Suzanne
  Zwangerschaps fotoshoot

  ★★★★★

 • Een heel leuke fotoshoot gehad met Sanne, om onze zwangerschap en dikke buik vast te leggen. Sanne was prettig in het contact en relaxed en gezellig tijdens de zwangerschapsshoot. Resultaat zijn prachtige gevarieerdere foto’s, waar we heel blij mee zijn.

  Christa
  Zwangerschaps fotoshoot Texel

  ★★★★★

 • Mijn zwangerschap foto's zijn prachtig geworden met dank aan Sanne. Heel erg blij mee voor altijd vast gelegd. Foto Sanne is zeker een aanrader!

  Iris
  Zwangerschaps fotos Texel

  ★★★★★

 • We hebben een zwangerschapsshoot gedaan bij de vuurtoren. Er hing een fijne en ontspannen sfeer waardoor we leuke spontane foto’s hebben ontvangen!

  Maartje
  Babymoon Texel

  ★★★★★

 • Wij hebben een prachtige zwangerschapsfotoshoot gehad op Texel met Sanne! We zijn superblij met het resultaat!

  Brain
  Zwangerschapsfotoshoot Texel

  ★★★★★

 • Wij gingen op babymoon op Texel en ik boekte bij Sanne een zwangerschapsshoot. Ze heeft zwangerschapsjurken die je mag lenen en die zijn echt prachtig! Ze wist een mooi plekje op Texel in de duinen waar we uiteindelijk echt prachtige foto’s hebben gemaakt. Zeker een aanrader als je op babymoon gaat op Texel!

  Floor
  Babymoon Texel

  ★★★★★

 • Een zwangerschaps fotoshoot bij Sanne gedaan.‘s Avonds volgde al snel een paar foto’s via whatsapp om een idee te geven van de foto’s. We hebben de fotoshoot als erg leuk ervaren en het eindresultaat is prachtig. Gelukkig nog net op tijd, want ons kleine jongen besloot 13 dagen later al te komen. Deze foto’s zijn daarom extra waardevol voor ons.

  Lindsay
  Babymoon Texel

  ★★★★★